Tips Tatu

  • Yellow Plastic Disposable Tips

    Tip Paké Plastik Konéng

    Fitur: transparan, ultra-ipis, langkung seueur panyimpenan mangsi. 1. Ujung jarum didamel tina bahan tembus, janten langkung gampang pikeun niténan jarum; 2. Desain lamping kurva inovatif, langkung seueur panyimpenan mangsi sareng lemes; 3. Tembok sisi sungutna ipis-ipis, anu matak ngamudahkeun kénging jarum sareng henteu ngantunkeun rohangan. Tips pikeun milih nozel jarum pikeun jarum tato: Jarum buleud (RL, RS) dilengkepan nozel jarum Sunda, sareng header pin (F, M1, M2, RM) dilengkepan nozel jarum F. Diantara t ...
  • Disposable transparent tattoo needle tips

    Pakét jarum jarum tato transparan

    Bahan produk: kualitas luhur plastik PE warna Produk: bodas sareng transparan Bobot produk: sakitar 100g / kotak Pedaran produk: sakotak 100 kotak, sakotak 50, bungkus leuleuy, bersih sareng higienis, ayeuna aya 30 modél pikeun dipilih tina Tip pikeun milih nozel jarum pikeun jarum tattoo: Jarum buleud (RL, RS) dilengkepan nozel jarum R sareng D, sareng header pin (F, M1, M2, RM) dilengkepan nozel jarum F. Diantarana, M2 mangrupikeun jajar dobel, sareng nox jarum anu cocog nyaéta hal ...
  • Hurricane Blue Plastic Disposable Tips with Grip Stop

    Titik Pakai Plastik Hurricane Blue kalayan Pakem Stop

    Ukuran: ** 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R ** 3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D ** 4F-5F-7F-9F-11F-13F-15F- 17F Pra-sterilisasi pondok Tips Tatu Pakai Bahan: palastik kualitas luhur Éta didamel tina bahan kelas bermutu, gampang dioperasikeun, raoseun pisan. Tip tattoo tiasa ngajagaan anjeun tina inféksi virus. Pedaran Produk 1. Kualitas luhur sareng penampilan modis; 2. Gampang beroperasi; 3. Kalayan desain propésional, séhat, aman, non-slip 4. Harga kompetitif; 5. Raos raos sareng raoseun nalika nganggo i ...
  • Hurricane White Plastic Disposable Tips

    Tip Pakai Plastik Hurricane Bodas

    Dijual ku KOTAK 50 Ukuran: ** 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R ** 3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D ** 4F-5F-7F-9F-11F -13F-15F-17F Palastik keras kualitas luhur PVC nyegah ngalipet Pra-Sterilisasi ku EO Gas Individu Blister rangkep Cocog sareng Sadayana Grips tattoo Ukuran tip anu tepat Panjangna: 50mm Deskripsi Produk Hujan tip pakai tato anu didamel tina plastik kelas médis, aman sareng higienis. Tip anu dirancang kalayan saé ngamungkinkeun sisipan jarum lemes sareng aliran mangsi anu saé. Tip semi-transparan pikeun id warna langkung gampang ...
  • Clear 108mm Sterilized Tips With Grip Stop Transparent Long Disposable Tattoo Tips For Tattoo Needles

    Jelas 108mm Tips Disterilkeun Sareng Pakem Henteu Transparan Tips Tato Panjang Pakai Pikeun Jarum Tato

    Tip tattoo anu langkung saé, tips tattoo anu steril sareng henteu bahaya. Kualitas tinggi sareng unggul Disposable Tips Disterilkeun Tips Tato Tips Tato Panjang pikeun jarum tato Ngaran Produk: Tip Pakai Tato Hapus Anu Disayogikeun Ukuranana: ** 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R ** 3D-5D-7D- 9D-11D-14D-18D ** 4F-5F-7F-9F-11F-13F-15F ** 5M-7M-9M-11M-13M-15M Jumlah Modél: ZZ-010 Packing: 50Pc / box MOQ: 10 Box Kualitas: Kelas 1 Nami produk: Tato Tips Bahan: Plastik Ngepak: 50 pcs / kotak, dibungkus masing-masing ...
  • Black 108mm Sterilized Tips With Grip Stop Long Disposable Tattoo Tips For Traditional Tattoo Needles

    108mm Tip sterilisasi Hideung Ku Pakem ngeureunkeun Tip Tato Panjang Pakai Pikeun Jarum Tato Tradisional

    108mm Tip Patuit Hideung Pakai kalayan ngeupeul ngeureunkeun Ukuran Anu Disayogikeun: ** 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R ** 3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D ** 4F-5F-7F -9F-11F-13F-15F R: dipaké pikeun jarum buleud & jarum shader F: dianggo pikeun jarum datar & magnum D: Tip intan tiasa dianggo pikeun jarum buleud atanapi jarum shader, sanaos biasana dianggo pikeun lapisan salaku bentuk ujungna ngamungkinkeun langkung kendali ngalawan gerakan jarum bari nyayogikeun alur pikeun aliran mangsi. Perkenalan: Dijual ku BOX OF 50 Kualitas luhur ...