Jarum tato

  • Blue Dot Tattoo Needles with disinfection tablets

    Jarum Tato Biru Dot nganggo tablet disinféksi

    • Gampang dioperasikeun, cocog pisan • Jarum tattoo anu tiasa dipakai, aman sareng séhat pikeun awak anjeun • Cocog pikeun panggunaan propésional atanapi dianggo di bumi • Kelas propésional pikeun biasa dianggo • Masing-masing jarum tos di-sterilisasi ku Gas EO (étilén oksida) • Didamel ka CE , ISO-9002, sareng spésifikasi EN. • Unggal jarum masing-masing leuleuy dipak dina bungkus pabrik anu disegel nyalira. Pakét Mangga parios sacara saksama bungkusna: Upami bungkus rusak atanapi tanggal dina bungkusna lepat, punten ...
  • Hurricane Tattoo Needles

    Jarum Tatu Topan

    Jarum tato mangrupikeun alat anu peryogi pisan pikeun tato. Éta didamel tina bahan kualitas luhur, henteu bahaya pikeun kaséhatan manusa. Jarum tattoo propésional ieu cocog pikeun sagala jinis mesin tato. Sadaya diantarana tos distilisasi sareng tos didamel, merenah pikeun liner sareng shader. Éta pitur garis anu hadé sareng padamelan lengkep, pangaruhna luar biasa. Leres pisan aman sareng séhat dina kulit. Pilihan anu sampurna pikeun jalma anu resep tato! Fitur: 1. Éta tina stainles kualitas luhur ...