Mesin Tato

  • New Style Lithium battery tattoo pen

    Pulpén batré Litium Gaya Anyar

    Beurat bersih: 253g Ukuran: 142.5mm * 36.5mm (35.3mm kanggo bagian cengkraman) Motor: Coreless motor alit (17 * 19.8mm) Interface: type-c interface (USB-C) Paket: Pulisi batré litium kalam + kabel Warna: bunderan hideung bunderan-bunderan hideung bunderan pérak posisi gir: Struktur gir posisi 5-12V Struktur: Struktur kalam batré litium terpadu, batré litium bawaan, bagian batréna tiasa diputer sareng dipiceun; Dilarapkeun: 1. Kaseueuran jarum terpadu di pasar (ukuran standar Cheyenne); 2. Teu aya ch ...
  • Professional Copper Tattoo Coil Machine Gun CNC Carved Brass Handmade Tattoo Machines

    Mesin Tato Tembaga Koil Profesional Gun CNC Diukir Kuningan Mesin Tato Buatan Tangan

    Pigura tato mesin tato didamel tina kuningan kualitas luhur, motong kawat-éléktroda sareng ukiran CNC. Mesin tato digunakeun tina 12 bungkus buatan tangan bungkus (kawat tambaga impor), kinerja tinggi pikeun kapal sareng Shader. Mesin Tato Gawe Stabil, Kacepetan Seragam, Garis Lancar, Gampang Diwarnaan, Ngirangan Karuksakan Kulit. Cocog sareng sadaya jinis Pakem tattoo sareng jarum tato. 【HUBUNGAN COPER Murni】 Panggilingan manual tambaga murni, perlakuan suhu luhur, modél unik. Tembaga murni ...
  • MO Premium Tattoo Coil Machine for professional Tattoo Artist

    Mesin Koil Tatu Premium MO pikeun Artis Tato propésional

    1. Liner & Shader. Gampang pikeun nanganan sareng kontrol. Kasaluyuan Leueur Gawe sareng sadaya cekelan standar, tabung, jarum sareng catu daya 6-8V nganggo kabel klip. 2. Bingkai Mesin Tato Kualitas Tinggi Didamel ku Karbon Baja kalayan épisiensi pangluhurna sareng induktansi anu handap, ngarah kana stabilitas anu hadé. Polandia, perlakuan suhu luhur. Dissipation panas gancang sareng kinerja anu saé. 3. Coils10 Warps Coils, 32mm Jangkungna.Kawat tambaga Anerobik, kawat varnished. 4. Armature bar42mm, murni beusi lemes. Tinggi magn ...
  • Tattoo Coil Machine 8 wraps for Beginner, suitable for beginners tattoo kit

    Tato Coil Machine 8 bungkus kanggo Wiwitan, cocog pikeun pemula tato kit

    APLIKASI: Boh pikeun liner sareng shader. Cocog pikeun sagala jinis cekelan sareng jarum Déskripsi: Didamel tina paduan seng, mesin tato panggunaan profesional, tiasa ngajalankeun lancar sareng gancang. Kalayan 8 bungkus coil sareng kinerja stabil, éta tiasa dianggo salami 6 jam dina régang tanpa panas. Duanana pikeun liner sareng shader. Cocog pikeun sagala jinis cekelan sareng jarum Cinyusu tinggi-elastis pikeun lila-lami damel Spesifikasi: Nami Produk: Tato Mesin Paket Eusi: 1 pcs x Tato Mesin Bahan: Séng Allo ...
  • Fast Heat Dissipation Tattoo Coil Machines for Professional Tattoo Supplies Kit

    Mesin Koil Tato Dissipation Panas Gancang pikeun Pakakas Tato Profesional

    ✦ Fungsi anu kuat: Mesin tato nganggo kawat tambaga, anu ngagaduhan konduktivitas listrik anu luhur sareng perméabilitas magnét sareng kualitas anu dipercaya. Cinyusu didamel tina bahan komposit kualitas luhur kalayan élastisitas tinggi sareng tahan kacapean. Normal mimiti 5V, tegangan kerja 7-10v, mantul stabil, korsi kuat deui kakuatan. ✦ Ganda coil: Mesin tato didamel tina bahan paduan aluminium berkualitas tinggi, digosok, éndah sareng aman. Bentuk awakna unik pisan, sareng kualitas luhur ...
  • K2 Revolution Tattoo Cartridge Machine

    Mesin Cartridge Tato Revolusi K2

    Motor coreless Jérman 25x22mm Kacepetan Puteran: 12V 11000rpm Torsi: 420g Detil Gancang Fitur: Tipe Permanén: Tato Gun Bahan: Tipe Gun Alluminum: Listrik Tempat Asalna: Zhejiang, Cina Nami Merek: K2 Jumlah Modél: MDJ-166 Nami produk: K2 Revolution Antarmuka Mesin Cartridge: RCA Motor: Jérman Coreless Motor 25x22mm Kacepetan: 12V 11000rpm Jarum Jarum adjustable Panjang: 0.1-4mm Packing: 1pc / box Beurat: 0.6kg Warna: Pink, Hideung, Emas Kauntungan: Stabil Dianggo pikeun: Tato Kumaha kuring mesen sampel ...
  • KingKong 3 Tattoo Cartridge Machine

    KingKong 3 Mesin Cartridge Tato

    Motor coreless Jerman Kecepatan Rotasi: 12V 11000rpm 480 torsi ageung AIR FREIGHT: Cara anu pangsaéna pikeun ngirim kiriman sedeng (langkung ti 100kg) atanapi nalika timeline anjeun henteu tiasa ngantosan angkutan laut. Ongkos angkutan udara didasarkeun kana beurat sareng polumeu. Sababaraha barang sapertos busa ngabutuhkeun seueur rohangan tapi alit pisan sareng sababaraha barang sapertos beusi beurat pisan tapi peryogi sakedik rohangan. Biaya pengiriman barang saleresna nyandak beurat sareng volume duanana janten tinimbangan. Sacara umum, waktos transit henteu langkung ti 10 damel d ...
  • IPHISE Tattoo Cartridge Machine

    Mesin Cartridge Tato IPHISE

    Coreless Motor Rotational Speed: 9000rpm Jarum adjustable Panjangna: 0 - 3.5mm 1. Coreless motor, laju 12/9000 sacara efektif ngajamin stabilitas mesin, kakuatanna kuat: 2. Rusak kulit lemah, noise low, ngawarnaan gancang, henteu damel panas di antawisna! Awak diwangun ku aluminium penerbangan; éta presisi diolah ku alat sumbu mesin CNC lima sumbu pikeun mastikeun kasampurnaan awak sareng presisi ukuran na! 3. Beungeut fuselage aya eunteung-digosok sareng anodisasi ...
  • Hammer Tattoo Rotary Machine (Coreless Motor)

    Mesin Rotary Tato Palu (Coreless Motor)

    Beurat bersih: mesin tunggal: 85g beurat kotor: 170g Ukuran: Mesin tunggal: 50x52x33mm (kalebet panjang rod 91mm) Stroke: kaluaran jarum maksimum 4mm Packing: kotak tutup luhur sareng handap Warna: 7 warna beureum-biru-emas-pérak-pink- Daptar Konfigurasi ungu-héjo: mesin * 1 rod thimble * 2 paket aksésori alit * 1 Opsional: cekelan sareng kawat Parameter: 1. Interface: RCA interface 2. Material: Aluminium alloy 3. Process: CNC integrated Precision carving 4. Motor: Coreless motor 5. Tegangan ngamimitian: 4-5v ...
  • Alien Tattoo Cartridge Machine (Coreless Motor)

    Mesin Tato Alién Tato Alién (Coreless Motor)

    Beurat net: mesin tunggal: 74g tambah gagang: 170g beurat Kasar: mesin tunggal: 170g tambah gagang: 280g Ukuran: Mesin tunggal: 35 * 63 * 110 (panjang kutub) mm tambah gagang: 133 * 35mm Ukuran cekelan: 83.8 * 30.5mm Pakét: kotak tutup luhur sareng handap Warna: 6 warna hideung-beureum-emas-ungu-pérak abu-sampanye Konfigurasi: mesin * 1 batang transmisi * 3 paket aksésori alit * 1 gagang (opsional) Paraméter: Antarmuka: RCA antar muka 2. Bahan: Paduan aluminium 3. Karajinan: Ukiran ukiran presisi terpadu 4 ...
  • KingKong 2 Tattoo Cartridge Machine

    KingKong 2 Mesin Cartridge Tato

    Motor: USA Coreless Motor Rotational Speed: 12000rpm Jarum adjustable Panjang: 0,1 - 4mm DC konektor, konduktivitas hébat. Kecepatan tinggi sareng kakuatan anu kuat, éfisién tinggi. Kakuatan stabil, henteu panas saatos 8 jam damel. Ribut rendah, nyayogikeun lingkungan anu hening pikeun seniman tato sareng konsumén. Kumaha cara kerja harga? Langkung anjeun mesen langkung handap harga anjeun bakal tiasa kéngingkeun. Ieu leres leres pikeun produk OEM / ODM sabab didamel Hungkul pikeun anjeun. Sadaya pamekaran, desain ...
  • Shell Tattoo Rotary Machine

    Mesin Rotary Tato Shell

    Kualitas hébat 9V 12000rpm Mesin Tato DC Interface Jérman Faulhaber Motor Shell Tato Rotary Mesin Pedaran: Mesinna ngagaduhan kosong tina alloy aluminium anu didamel pigura sareng sumber lampu LED nalika diaktipkeun sareng anu tiasa dicabut, bénten sisi anu tiasa ditukeurkeun sareng penutup cam. Mesin ieu ogé ngagunakeun alat kontrol torsion anu dipaténkeun sadaya-énggal ku tilu batang push-up - lemes, sedeng sareng keras. Fitur tambahan kalebet sensitipitas non-polaritasna sareng henteu reureuh mimiti. Mesin ngagaduhan tagihan ...
123 Teras> >> Halaman 1/3