Kit Tato

  • Tattoo Kit with rotary machine without aluminum case

    Tato Kit sareng mesin puteran tanpa kasus aluminium

    1) Mesin Tato 2 pcs 2) Pasokan Daya 1 pcs 3) Suku Kaki 1 Pcs 4) Klip Kabel 1 Pcs 5) Grips Aluminium Paduan 2 Pcs 6) Jarum Tato (10 Pcs Kanggo Unggal) 3rl, 5rl, 7rl, 9rl, 5m1,7m1, 9m1,3rs , 5rs, 7rs 7) Tips Pakai (5pcs Kanggo Masing-masing) 3rt, 5rt, 7rt, 9rt, 5ft, 7ft, 9ft 8) Ink Cup 50pcs 9) O Cingcin 50 pcs 10) Jarum Pad 50pcs 11) Karét Pita 50 pcs 12) Sarung Tato 1 Pasangan 13) Kulit Prakték 1 pcs 14) Thermal Copier Paper 2pcs Léngkah 1 - Susun Komponén Atur sadaya bagian anu aya dihareupeun anjeun. Ieu bakal masihan anjeun ...
  • Good quality Tattoo Pen Kit Without Aluminum Case TZ-008

    Kit Pena Tato kualitas alus Tanpa Aluminium Case TZ-008

    1) Mesin Tato Pena 1 pcs 2) Pasokan Daya 1 pcs 3) Suku Kaki 1 pcs 4) Jarum Cartridge LBB 40 pcs (10 pcs Pikeun Masing-masing) 3rl, 5rl, 5m1,7m1 Ngumpulkeun Pistol 1. Sanitasi leungeun anjeun. Senjata tato kedah diubaran kalayan ati-ati pisan. Candak ati-ati sateuacan nanganan mesin ieu. Ngumbah leungeun nganggo sabun antibakteri atanapi nganggo sarung tangan lateks. 2. Ngenalkeun diri nganggo bedil. Pigura nahan sadayana potongan babarengan. Teras anjeun gaduh dua gulungan éléktromagnétik anu nyayogikeun kakuatan pikeun mesin ...
  • Professional Tattoo Kit with Good Coil Machines TZ-005

    Kit Tato Profesional sareng Mesin Coil Alus TZ-005

    1) Mesin Tato 2 pcs 2) Kotak Alloy Aluminium 1 pcs 3) Pasokan Daya 1 pcs 4) Suku Kaki 1 pcs 5) Klip Kabel 2 pcs 6) Tato Baja Tips (3r, 5r, 7r, 9r, 5f, 7f, 9f) 7) Alloy Aluminium Grips 1pcs 8) Grip Stainless Steel 2pcs 9) Jarum Tato (5pcs Pikeun Masing-masing) 3rl, 5rl, 7rl, 9rl, 5m1,7m1, 9m1, 3rs, 5rs, 7rs 10) Tips Pakai (5 pcs Kanggo Unggal) (3rt, 5rt, 7rt, 9rt, 5ft, 7ft, 9ft) 11) Ink Cup 50pcs 12) Ink Holder 1 pcs 13) Silicone o Cing 50 pcs 14) Jarum Pad 50 pcs 15) Rubber Band 50 pcs 16) Tattoo Glove 1 Pair 17) Dispo ...
  • Professional Complete Tattoo Kit with Coil Machines TZ-002

    Kit Tato lengkep Profesional sareng Mesin Coil TZ-002

    1) Mesin Tato 2 pcs 2) Kotak Alloy Aluminium 1 pcs 3) Pasokan Daya 1 pcs 4) Suku Kaki 1 pcs 5) Klip Kabel 1 Pcs 6) Tato Baja Tips 5 pcs (3r, 5r, 7r, 5f, 7f) 7) Aluminium Alloy Grips 2pcs 8 ) Jarum Tato (5pcs Pikeun Masing-masing) 3rl, 5rl, 7rl, 9rl, 5m1,7m1, 9m1,3rs, 5rs, 7rs 9) Tips Pakai (5pcs Kanggo Unggal) (3rt, 5rt, 7rt, 9rt, 5ft, 7ft, 9ft ) 10) Cangkir Tinta 50 pcs 11) Silikon o Cingcin 50 pcs 12) Jarum Pad 50 pcs 13) Pita Karét 50 pcs 14) Sarung Tangan Tato 1 Pasangan 15) Cukur Cukur 1 pcs 16) Kulit Praktek 1 pcs Nuhun ...
  • Professional Complete Tattoo Kit with Rotary Machine TZ-001

    Profesional Tato Kit lengkep sareng Mesin Rotary TZ-001

    1) Mesin Tato 2 pcs 2) Kotak Alloy Aluminium 1 pcs 3) Pasokan Daya 1 pcs 4) Suku Kaki 1 pcs 5) Klip Kabel 1 Pcs 6) Tato Baja Tips 5 pcs (3r, 5r, 7r, 5f, 7f) 7) Aluminium Alloy Grips 2pcs 8 ) Jarum Tato (5pcs Pikeun Masing-masing) 3rl, 5rl, 7rl, 9rl, 5m1,7m1, 9m1,3rs, 5rs, 7rs 9) Tips Pakai (5pcs Kanggo Unggal) (3rt, 5rt, 7rt, 9rt, 5ft, 7ft, 9ft ) 10) Cangkir Tinta 50 pcs 11) Silikon O Cingcin 50 pcs 12) Jarum Pad 50 pcs 13) Pita Karét 50 Pcs 14) Sarung Tangan Tato 1 Pasangan 15) Cukur Cukur 1 pcs 16) Laku Kulit 1 pcs Sadayana ...