Pakem Tato

  • 32mm MO Stainless steel Cartridge Adjustable Tattoo Grip for Tattoo Needle Cartridges

    32mm MO stainless steel Cartridge Adjustable Tattoo Grip pikeun Tattoo Jarum Cartridge

    Bahan Barang: Bahan stainless steel Jumlah Barang: 1 pcs Utamana Warna: Pérak Beurat: 245 g Diaméterna: 32 mm Pangaluyuan: 4 mm Fitur: 1. Tangan digosok kanggo bérés ultra lemes. 2. Beungeutna gaduh pola alun-alun alit, raos saé. 3. tabung bakal pas sadayana coil standar atanapi mesin puteran. 4. Pakem lightweight masihan raos sacara gembleng tina teu beurat. 5. cekelan masihan raos paling nyaman sareng alami dina panangan anjeun anu khusus pisan pikeun sési anu panjang. 6. Hadir ku 3 anu bénten ...
  • Disposable silicone adjustable tattoo cartridge grip (25pcs/box)

    Pakét kartrid tato anu tiasa disaluyukeun silikon (25 pcs / box)

    Bahan: Plastik + Warna Silikon: 4 warna: hideung, beureum, kulawu, Jangka hirup Produksi tanggal-rak: 2020.3-2025.3 Beurat produk: 37.1g (tunggal, kalebet bungkus) Bungkus-konfigurasi: bungkus leuleuy canggih, kalayan bantalan pin sareng transmisi rod sareng stérilisasi kartu sertipikat Ukuran paking: 109mm * 31mm Ukuran produk: 81.4mm * 31mm Jarum bar panjang: 89.5mm Kauntungan: 1. Struktur anu tiasa diatur, gagangna tiasa nyaluyukeun panjang jarum; 2. Lemes panutup silikon lemes, karaos saé, henteu ...
  • Straight Tattoo Cartridge Grip 32mm

    Gancang Tattoo Cartridge Grip 32mm

    Grosir Tatu Perlengkapan Tato Aluminium Tato 32mm Adjustable Cartridge Tattoo Grip Awét, Operasi Gampang, Jarum adjustable Panjang, Grip Nyaman Struktur lengkep tiasa dicabut, Sadaya aksésoris ukiran CNC. Nami produk: Tato Cartridge Grip Beurat beurat: 84.5g beurat Kasar: 148g Ukuran: 81.8mm * 32mm Packing: Grip box + 3 stainless steel thimble rod (85-90-95mm) Warna: 3 warna hideung beureum pérak Fungsi: Body tattoo art Parameter: 1. Bahan: alloy aluminium 2. Proses: Lathe 3. The siz ...
  • 38mm aluminum Tattoo Cartridge Grip

    38mm Aluminium Tato Cartridge Pakem

    Beurat bersih: 114,5g beurat Kotor: 189.5g Ukuran: 80mm * 39mm Packing: Grip box + 3 stainless steel thimble rod (85-90-95mm) Warna: 2 warna hideung-pérak Kauntungan: 1. Iwal ti tiang stainless steel, sésana didamel tina alloy aluminium, sareng aksésoris internal ogé alloy aluminium, janten tiasa langsung disterilkeun ku suhu luhur, anu beresih sareng higienis, merenah sareng praktis; 2. Struktur anu tiasa dicabut, bal-balan waja anu dipasang dina presisi tinggi, tiasa diputer ka ...
  • 30mm Gradient color Adjustable Tattoo Cartridge Grip

    30mm Warna gradién Adjustable Tattoo Cartridge Grip

    Beurat bersih: 64.5g beurat Kotor: 134.5g Ukuran: 80.5mm * 30mm Pakét: kotak cekelan + 3 batang gali stainless steel (85-90-95mm) Warna: dua warna hideung emas-pink biru Parameter: 1. Bahan: aluminium alloy 2. Prosés: ukiran presisi terpadu CNC 3. Ukuran pin kartu: standar Cheyenne 4. Struktur: Bola waja bawaan pikeun ngarobih struktur jarum 5. Warna: dua warna gradién Kauntungan: 1. Pengerjaan ukiran CNC, karaosna tangan lemes , kelas luhur; 2.304 pipa waja kentel, awét sareng abrasi ...
  • Adjustable stainless steel grip (32mm)

    Pakem stainless steel anu tiasa diatur (32mm)

    Prosés: CNC terpadu ukiran rupa Bahan: 316 stainless steel Warna: stainless steel warna alami-electroplating hideung-kamuflase warna caang Diaméterna: 32mm Ukuran: 80.4mm * 32mm Beurat: beurat net 215g beurat kotor: 280g Kauntungan: 1. penampilan caang, biasa ukuran, sababaraha warna, gaya populér di mancanagara; 2. Bahan 316 stainless steel sacara umum, beuratna cekap, kabel tato langkung gampil, ngan ukur dorong lembut; 3. Struktur lengkep dibongkar, sadayana tiasa langsung steril ...
  • Aluminum Tattoo Grip

    Pakem Tato Aluminium

    Cengkraman mesin tato universal, pikeun Jarum Tato tradisional Gampang dibersihkeun sareng pinuh autoclavable Éta pikaresepeun pikeun anjeun nganggo non slip, beurat entéh, Pakem mesin tato Profesional Pakem tiasa dipasang dina coil, mesin motor Nami: Aluminium Tattoo Grip Material : Diaméter Aluminium: 25MM, 30MM, 35MM Warna: Hideung, Beureum, Biru sareng Héjo Beurat: 0,1kg / pc UPS, DHL, Fedex dipercepat pengiriman barang, biasana, 3-7 dinten kerja pangiriman. Sareng biaya pengiriman langkung luhur tibatan ...
  • Soft Red Grip with Clear Long Tips Tattoo Tube 25mm Disposable Tattoo Grip

    Pakem Beureum lemes sareng Hapus Tips Tato Tabung Panjang 25mm Pakem Tato Pakai

    Ukuran tip cekelan anu aya sapertos kieu: Tip Babak (RT): 3RT, 5RT, 7RT, 9RT, 11RT, 14RT (Saé kanggo Jarum Babak sareng jarum shader Babak) Flats Tips (FT): 5FT, 7FT, 9FT, 11FT, 13FT , 15FT (Saé kanggo jarum Datar sareng Magnum) Tip Inten (DT): 3DT, 5DT, 7DT, 9DT, 11DT, 14DT, (Saé kanggo Jarum Bulat sareng jarum Babak shader) Tabung ngan ukur dianggo hungkul; henteu peryogi scrubbing atanapi autoclaving. Pakem karét anu lemes, bébas latex épéktip nyerep geter sareng ngabantosan pikeun nyegah capé tangan, janten anjeun tiasa nyéépkeun ...
  • Black silicone thin thread disposable tattoo grip with transparent tips

    Hideung silikon ipis benang tiasa dicekel tattoo tattoo sareng tips transparan

    Pakem Tato Silikon Hideung Pakai nganggo cangkéng anu jelas Ukuran / bungkus 16mm 40 pcs / kotak 19mm 30 pcs / kotak 25mm 20 pcs / kotak 30mm 15 pcs / box Ukuran 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R 5F-7F-9F-11F -13F-15F 3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D Pedaran Produk: (1). Tabung Pakai Tato Profesional Anyar nganggo desain tabung ergonomis, bertekstur, cekung anu moal ngéser atanapi ngéser sakuliling batang tabung nalika damel . (2) tabung pakai tato. Kalayan tip énggal, ukuran tip presisi masihan seniman karya seni anu lemes. (3). Kualitas T ...
  • Rubber Sterile Disposable Tattoo Grip Tattoo Tubes

    Karét Stéril Disposable Tattoo Grip Tattoo Tube

    Tato G503A Disterilkeun 1 ″ 25mm Karét Lemes Pakem Hideung sareng Tips Anu Jelas Panjang Pakai Tattoo Tabung Nama Produk: Tato Tabung Paket: 20 pcs / kotak Diaméterna: 1 ″ (25mm) Bahan: Anti-slip silika gél (sanés palastik) kalayan tabung ABS Anu sayogi ukuran tip cekelan sapertos kieu Tip Babak (RT) 3R, 5R, 7R, 9R, 11R, 13R, 14R, 15R, 18R (Saé kanggo Jarum Round sareng jarum shader Round) Flats Tips (FT) 5F, 7F, 9F, 11F, 13F, 15F 5MF, 7MF, 9MF, 11MF, 13MF, 15MF (Saé kanggo jarum Datar sareng Magnum) D ...
  • Transparent Disposable Tattoo Grips 25MM With Silica Gel Black Tattoo Grips

    Transparan Disposable Tangkep Pakem 25MM Kalayan Silika Gél Hideung Tato Pakem

    20 pcs / box Silicone ABS Sterilized Tattoo Tube 25mm Disposable Black Grip with with Clear Tip Porduct name Disposable Tattoo Tube Grips Diameter 1 ″ 25mm Material Anti-slip silica gel Package 20 pcs / box The available grip tip size as following: Round Tips (RT): 3R-5R-7R-9R-11R-14R-18R (Saé kanggo Round liner sareng Jarum Round shader) Flats Tips (FT): 5F-7F-9F-11F-13F-15F (Saé kanggo jarum Datar sareng Magnum) Tip Inten (DT): 3V-5V-7V-9V-11V-14V-18V (Saé kanggo Round liner sareng Rou ...
  • Hummingbird Disposable Tattoo Tubes 25MM

    Hummingbird Disposable Tattoo Tabung 25MM

    20PCS Premade Sterilized Disposable 25mmTato Grip Tube Supply 3/5/7/9/11/13/15RT MT DT Pick Size Round Packing: 20 pcs / box Feature: Sold In Lot Of 20pcs 25mm Grip, Diamond 3 Tube Newest Tattoo Innovation 1 ″ Dia. Dirancang Pikeun Ngirangan Kacapean Leueur Tahan Dua kali Sareng Tinta Karet Salaku Tabung Karét Biasa Dijieun Ti Médis Kelas 114R-111 Panjang résin: 108mm Bahan: Dilisilkeun Disposable 25mmTato Grip Tube Type: Tato Grip Tube Cocog Sadaya Vises Standar Dicap Kalayan Tanggal Kadaluareun Dipak Dina Blis .. .