Cartridge Tatu

  • Flame Needle Cartridges with soft Membrane

    Cartridge Jarum seuneu kalayan mémbran lemes

    1) kartrid tato seuneu didamel sareng dirakit dina kaayaan anu paling higienis. 2) cocog sareng sadaya jinis kartrid ukuran Cheyenne sareng mesin. 3) Dijieunna tina jarum premium, mémbran pelindung dina jero sistem. 4) Fitur munggaran anu unik sareng industri, anu dipasang pikeun ramo masihan anjeun tempat anu sampurna pikeun ngareureuhkeun ramo nalika anjeun damel. 5) EO Pra-sterilisasi sareng rangkep dina bungkus bungkus steril. 6) gaya anyar Desain palastik Sampurna nahan tinta ogé sareng ngajantenkeun aliran mangsi langkung saé. 7) jarum anu idéal ...
  • MO Needle Cartridges with soft Membrane

    Kartrid jarum MO kalayan mémbran lemes

    1) kartrid tattoo MO didamel sareng dirakit dina kaayaan anu paling higienis. 2) cocog sareng sadaya jinis kartrid ukuran Cheyenne sareng mesin. 3) Dijieunna tina jarum premium, mémbran pelindung dina jero sistem. 4) Fitur munggaran anu unik sareng industri, anu dipasang pikeun ramo masihan anjeun tempat anu sampurna pikeun ngareureuhkeun ramo nalika anjeun damel. 5) EO Pra-sterilisasi sareng rangkep dina bungkus bungkus steril. 6) gaya anyar Desain palastik Sampurna nahan tinta ogé sareng ngajantenkeun aliran mangsi langkung saé. 7) jarum anu idéal ...
  • LBB Tattoo Needle Cartridges with soft Membrane

    Cartridge Jarum Tato LBB kalayan mémbran lemes

    1) Cartridge Jarum Héjo Anyar, kartrid tato kualitas luhur 2) Cocog sareng kaseueuran kartrid ukuranana langkung ageung & mesin dina pasaran 3) Didamel tina stainless steel médis. Mémbran kaamanan di jero sistem 4) EO Pra-disterilkeun sareng rangkep dina bungkus bungkus steril 5) Perumahan low profil & aliran mangsi anu langkung saé & dibentuk dina jero 6) Pra-disterilkeun sareng gas étiléida oksida 7) Didamel ka CE, ISO-9002 & EN spésifikasi Naha mésér barang borongan ti kami? Saham Grosir Grosir Anu Pangsaéna ...
  • WhatsBravo Premium Tattoo Needle Cartridges

    Cartridge Jarum Tato Premium WhatsBravo

    1) kartrid jarum WhatsBravo didamel kalayan kontrol kualitas pangluhurna di industri. 2) Cocog sareng Sadaya jinis cekelan kartrid ukuran Cheyenne & mesin. 3) Jarum Premium Stainless Steel sareng Tip Cartridge Plastik Médis. 4) EO Pra-sterilisasi sareng rangkep dina bungkus blister steril. 5) kartrid tato WhatsBravo disegel ku mémbran kaamanan. 6) Pondokkeun tip kartrid pikeun karya seni anu langkung pas, sareng seniman tiasa nahan cekelan langkung raoseun. 7) Jarum parfum ...
  • HRK Tattoo Needle Cartridges with safety Membrane

    HRK Tato Jarum Tato sareng Membran kaamanan

    1) Cocog sareng Sadaya jinis cekelan kartrid & mesin Cartridge 2) Didamel tina stainless steel Jepang. Mémbran kaamanan di jero sistem 3) EO Pra-disterilkeun sareng rangkep dina bungkus bungkus steril 4) Perumahan low profil & aliran mangsi anu langkung saé & dibentuk dina jero 5) Pra-disterilkeun ku gas étiléida oksida 6) Jarum anu ditandaan ku jumlah #, ukuran, sterilisasi sareng tanggal kadaluarsana 7) Kualitas-pangluhurna, stainless steel bedah 8) Blister masing-masing dipak 9) Bar loop loop standar-standar pikeun nyocogkeun sadaya mesin & ...