Tato adjustable Jangkungna Hideung Arm Rest Stand

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Sésa panangan kulit kualitas luhur.

Disaluyukeun tina 3 titik anu béda.

Gampang dibawa - Portable

Cocog dina kasus jas!

Harga wajar - Kompetitif

Awét & Permanén & Stabil

Pilihan idéal pikeun Tato Studio

Korsi tato propésional anu tiasa diatur ieu tiasa disaluyukeun tanpa ngaleungitkeun bagian mana waé.

Alas dada sapinuhna dikurban pikeun kanyamanan anu langkung ageung pikeun lalaki sareng awéwé.

Korsi, panangan tangan, dampal dada sareng headrest tiasa disaluyukeun sadayana.

Spésifikasi:

Tipe Barang: Panangan Lengan

Bahan: Logam + Kulit Faux

Barang Warna: Hideung

Ukuran Pad Hideung: sakitar. 22 x 17 cm / 8,7 x 6,7 inci

Jangkungna adjustable: sakitar. 83-136 cm / 31.5-52.8 inci

Asesoris tattoo propésional panangan tangan

Anjeun tiasa nyaluyukeun jangkungna sareng panangan dina sababaraha posisi anu béda.

Desain ergonomis ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaluyukeunana kana sudut mana waé pikeun nyiapkeun karya tato naon waé.

Push tombol teras Dengdekkeun deui mudik kana sudut anu anjeun hoyongkeun. Upami henteu pangsi atanapi sudutna hungkul maju atanapi mundur

Panangan tangan ieu gampang dibawa pikeun perjalanan sareng pikeun acara tato.

Ngarecah jadi 3 lembar sareng beuratna enteng sareng sakedik leutik

Panangan ieu ogé awét sareng gampang dibersihkeun.

Tugas lengkep adjustable jeung beurat

- Pad lemes sareng nyaman kanggo panangan, suku atanapi suku istirahat.

- Desain ergonomis ngamungkinkeun anjeun ngaluyukeunana kana sudut mana waé (langkung ti 180 darajat) pikeun milih karya tato naon waé.

- jangkungna adjustable pikeun kabutuhan béda.

- Pad lemes sareng nyaman kanggo panangan, suku atanapi suku istirahat, ningkatkeun kanyamanan klién.

- Tripod stand suplai langkung mantep sareng non-slip (Suku logam nganggo ujung karét).

- Portabel sareng dilipet, gampang disimpen atanapi dibabawa.

【Profesional】 Sésah panangan tato anu propésional sareng bantal istirahat suku, bantalan lemes sareng kandel masihan anjeun kanyamanan pikeun panangan, suku sareng suku istirahat, ngajantenkeun rajah anjeun langkung merenah.

【Jangkungna tiasa Disaluyukeun height Jangkungna tiasa disaluyukeun tina 65cm dugi ka 125cm pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anu béda, masihan anjeun sareng konsumén pangalaman hébat. Kapasitas bantalan anu kuat, dampingan panangan tangan tiasa nyayogikeun dukungan anu cekap pikeun jalma anu beuratna béda-béda

【Dicabut】 Sésana panangan tato ieu tiasa dicabut, gampang disimpen sareng dibabawa, ngahémat anjeun langkung seueur tempat panyimpenan nalika anjeun henteu butuh tripod. Pad anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih langkung ti 180 derajat sudut pikeun naon waé karya tato.

【Anti Skid】 Kaki logam tripod kalayan ujung karét nyayogikeun katahanan pikeun tato, Anti gésang tanpa ngagorok lantai, praktis pisan sareng awét. Produk anu saé pikeun salon tattoo profesional atanapi seniman tato pribadi.

Service Layanan Hiji-hiji-】 Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan barang-barang kami, mangga ngahubungan kami ku email. Kami resep ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah. Palayanan luar biasa nyaéta naon anu urang lakukeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali