Asesoris tato

  • Professional Tattoo Thermal Copier, Transfer printer machine

    Profesional Tato Thermal Copier, mesin cetak Transfer

    Mesin Transfer Termal Tato (1) Operasi bébas fuss – dianggo sapertos mesin fax (2) Unit kompak moal nyandak ruang anu berharga di studio tato anjeun (3) Singkat waktos anu dihabiskan pikeun langsung gambar gambar dina kulit (4) Hayu anjeun kéngingkeun gambar anu teu dibagi, dijejeran, ngajentul (5) Jantenkeun rajah anjeun langkung épéktip (6) USB cocog, éta tiasa nyetak gambar sareng salinan anu disimpen dina PC anjeun (7) Gampang dicandak, beurat-beurat, harga anu dipikaresep, tinggi kualitas (8) Saham lengkep sepanjang waktos Fitur: 1.Port ...
  • Disposable Blue Protective Bag for Tattoo Clip Cord 125pcs Plastic Tattoo Clip Cord Sleeves

    Pakai Kantong Pelindung Biru pikeun Tato Klip Tali 125 pcs Plastik Tato Klip Tali Lengan

    Ngadopsi plastik biru médis anu tiasa dianggo, anu praktis sareng sanitasi dianggo. Kantong Pakai pikeun kabel klip anu sayogi pikeun anjeun. Épéktip ngirangan noise nalika mesin jalan. Nyingkahan alergi sareng peradangan atanapi akibat anu teu pikaresepeun anu sanés anu disababkeun ku mangsi tato. Leungeun baju ari klip mesin tato 125 pcs tiasa dianggo kanggo waktos anu lami. Spésipikasi: Tipe Barang: Mesin Tato Klip Tali Bahan Produk Lengan: Warna Plastik Médis: Ukuran Paket Biru: Kira-kira. 50 * 114 ...
  • 10m Protective Breathable Tattoo Repairing Film

    Pilem Perbaikan Tato Bernapas Pelindung 10m

    Tato Aftercare Film Breathable, Waterproof, Flexible Product Deskripsi 1. Good Air Permeability, Nyegah Inféksi Palang Ti Bakteri. 2.24 jam Pikeun Ningkatkeun nyerep Oksigén, Gancang Ngabentuk Pilem Pelindung. 3. Ngajaga Beuteung Tato, Nyegah Bakteri Éksternal Lebetkeun Tattoo Tatuna. 4. Métode Laminasi Sederhana, Produkna 3 Lapisan, Kocok Lapisan Kahiji Sareng Pasang 5. Lapisan Kadua Dina Beungkeut Kulit, Teras Ngabobol Lapisan Top Nyaéta Ok. 6. Umumna Dipaké Pikeun 3 Dinten, Waterpr ...
  • High Quality Diffuser Squeeze Wash Tattoo Bottles 250ML 500ML Tattoo Supply Green Soap Bottle

    Botol Tato Diffuser Berkualitas Tinggi Ngumbah Botol Tato 250ML 500ML Tato Pasokan Botol Sabun Héjo

    Botol Peres Tatu Diffuser pikeun Sabun Héjo Tinta Tinta Ngumbah Alkohol Perkenalan: Bébéncis sirah sirah, cap beureum, cap bodas Tatu ngumbah botol peres Kalayan sidewall langkung kandel Cocog pikeun sabun héjo atanapi kabutuhan alkohol Ganti anu hadé pikeun botol semprot, ngirangan kontaminasi dina hawa Sampurna pikeun tukang tato Bahan: Kapasitas ABS: 250ml; 500ml Ukuran rangkep tunggal: 20X10X10 cm sakitar Warna: bodas, bodas sareng beureum 250ml / 8.5oz Jelas LDPE Kasalametan Nyeuseuh Botol Plastik Ngesot Tato Botol ...
  • Tattoo supply Accessories Transparent Ink Cup with base XL/L/M/S Permanent makeup Self-standing Ink Cup

    Asesoris tato Tato Transparan Ink kalayan basa XL / L / M / S Permanén makeup permanén Piala Tinta

    - Aya tilu model bahan ageung, sedeng sareng alit - Bahan: plastik transparan - Ukuran alit: ∅11 * 10 mm (1000 pcs / kantong) - Ukuran sedeng: ∅14 * 12 mm (1000pcs / kantong) - Anu ageung ukuran: ∅17 * 14 mm (1000pcs / kantong) - Ukuran Ekstra ageung: ∅20 * 17mm (500pcs / kantong) SIZES - 4 ukuran: # 11 Leutik # 14 Sedeng # 17 ageung # 20 Ekstra Besar cangkir tinta cangkir. # 11 Leutik 1000 pcs per kantong; # 14 Sedeng 1000 pcs per kantong; # 17 1000 pcs ageung per kantong; # 20 Ekstra ageung 500 pcs per kantong 1000 pcs Pakai ...
  • Tattoo Ink Cups Supply Professional Permanent Tattoo Accessory without base

    Tato Tinta Cangkir Pasokan Profesional Tato permanén aksésori tanpa basa

    1. cangkir mangsi harga murah Quanlity tinggi. 2. Pakai, Hapus cangkir tinta pikeun seniman tato profesional. 3. Dipaké pikeun nahan pigmén atanapi tinta pikeun tattoo & makeup. 4. Gampang dibersihkeun sareng disimpen. Warna: Bodas, konéng Ukuran: Leutik, Sedeng, ageung (8mm, 11mm, 15mm) Bobot Asli: Ukuran alit sakitar 170g / kantong Ukuran sedeng sakitar 320g / kantong Ukuran ageung sakitar 480g / kantong Paket kalebet: 1000 pcs / kantong ★ CAIPS SIZES - Ieu cangkir tinta tato # 9 mm leutik; 3 Ukuran # 9 # 13 # 16 pikeun pilihan anjeun. (Teu campuran ukuran) ★ PAKET QU ...
  • Magic 5CM Grips Cover Elastic Adhesive Covers Disposable Tattoo Grip Bandage

    Magic 5CM Grips Cover Elastis Adhesive Covers Disposable Tattoo Grip Bandage

    Panutup / perban genggaman tattoo ajaib nalika anjeun mesen, punten tinggalkeun kami warna anu anjeun resep. Anggoan panggunaan, kaamanan, kaséhatan, lingkungan, raoseun! Operasiana saderhana, gampang dianggo, sadayana tiasa ngatur. Bahan bahan Non anyaman Warna Beureum, Biru, Hideung, Héjo, Kamuflase Lem Lateks atanapi Latex-Free Width 5cm Feature Flexible, Lightweight Useage Can beungkus around tattoo grip ...
  • Transparent Tattoo Ink Pointed Bottle Pigment Empty Plastic Bottles 0.5oz 1oz 2oz 3oz 4oz

    Tato Transparan Tonjolan Botol Pigmen Botol Plastik Kosong 0.5oz 1oz 2oz 3oz 4oz

    Ngaran produk: Tato Botol Ink Botol Plastik Nunjuk Botol Warna: Bahan Transparan: Beurat Plastik: 0,02KG Jilid: 15/30 / 60/90 / 120ML Dipaké pikeun: Tato, makeup permanén UKURAN: 15ML 30ML 60ML 90ML 120ML Kosong Tato Plastik Pigment Hapus Botol Persediaan Tato Plastik Tinta Pigmen Botol Pédah, tiasa dianggo pikeun masang tinta Cocog kanggo masang pigmén anu anjeun pikahoyong Pedaran: Tipe Barang: Tato Tinta Botol Warna: Sarua sareng gambar Pasokan Tato Kami Kedah-Dipotong pikeun Profesional ...
  • Self-standing Ink Cups holder shelf

    Timer wadah Tinta Cangkir rak

    1. Dijieunna tina bahan kualitas luhur, cukup awét pikeun tato. 2. Sampurna pikeun nempatkeun pigmén atanapi tinta pikeun tattoo. 3. Cocog pikeun panggunaan propésional sareng panggunaan bumi. 4. Desain unik sareng penampilan anu saé ngajantenkeun patandingan anu saé pikeun hiasan bumi. 5. Warna: Hideung, pérak Perusahaan MOLONG TATTOO SUPPLY parantos ngadamel pasokan tattoo borongan kualitas luar biasa salami mangtaun-taun. Kami hoyong ngadamel tato ngan ukur kesan anu positif pikeun hiji jalma. Seueur seniman di panti sanés ...