Perlengkapan Studio & Mebel

  • Strengthen five & Seven drawers tattoo tool cart/tattoo tool cabinet mobile tool cart parts cabinet

    Nguatkeun lima & Tujuh laci alat alat karinjang / alat tattoo kabinét alat karinjang bagian kabinét alat

    Ukuran Mobil lengkep: 615 * 330 * 790MM (tanpa gagang) Ukuran laci: 505 * 290 * 90MM (ukuran batin) Berat paket: 26.2kg Roda rem beurat-tugas, 2 roda arah, 2 roda universal Bantalan marake kandel, sekrup bantalan kentel Brekna stabil pisan, henteu aya gorobag slip Four iga nguatkeun dina tonggong kanggo bantosan beurat anu langkung kuat, harga murah anu lumayan efektif sareng gampang dipasang Kapasitas panyimpenan anu kuat, detil anu hadé Alus alat tato kotak kabinet tato trolley mech ...
  • Single & Double Draw Tattoo Tool Cart/Tattoo Tool Cabinet Parts Cabinet Mobile Tool Cart

    Gorobag Tatu Tunggal & Ganda Ganda / Alat Tato Bagian Kabinet Gorobag Alat Gorobag Mobile

    Ukuran kalebet roda: 630 * 400 * 810MM Beurat: 21KG Bobot bantalan: 150KG Ball slide, kalayan roda rem 30% ningkat dina ukuran mobil pinuh Langkung ageung tibatan kareta alat laci tunggal sareng ganda konvensional, salajengna ningkatkeun kapasitas karinjang alat nganggo mobil prosés cet Lacquer kuat, tahan minyak sareng gampang dibersihkeun Éndah sareng murah, ngagambarkeun gambar anu lemes tina tato Gampang dipasang sareng gampang dianggo Detail Produk Tatu Workstation Tattoo Studio Working Cabinet Product ...
  • Multifunctional hydraulic rotation adjustable tattoo chair for professional tattoo artist & Senior tattoo studio

    Korsi tato rotasi hidrolik multifungsi fungsional pikeun seniman tato profesional & studio tattoo Senior

    Bahan: pigura electroplate beusi, kulit PVC, bénten bungkus bungkus Paket ageung: 145 * 75 * 85CM Berat Paket: 55kg Punggung sareng suku ranjang tiasa sacara bébas ngarobih sudut sareng ngagolér datar, raoseun sareng gampang dianggo Suku sareng sirah tiasa disaluyukeun panjangna, cocog pikeun jalma tina sagala rupa jangkungna Panangan tangan muterkeun 360 derajat, jangkungna tiasa disaluyukeun luhur sareng ka handap sareng sudut panangan tangan tiasa disaluyukeun sacara horisontal Sakabéh angkat hidrolik, rotasi 360 derajat, henteu aya opera sudut maot ...
  • Portable lightweight massage bed & Chair for Tattoo Studio & beauty salon

    Ranjang pijingan ringan portabel & Korsi pikeun Tato Studio & salon kecantikan

    Ukuran Paket: 112 * 37 * 62CM Berat Paket: 37KG 1. Gampang ngarobih bagian sandaran sareng bagian setapak bari klién anjeun linggih dina ranjang. 2. Tiasa dipak dina hiji karton sareng ngan kedah dicandak kaluar tina karton sareng dicolok - teu aya perakitan anu diperyogikeun. 3. Bantal anu raoseun pisan ku bantal raray anu tiasa dicabut 4. Warna tiasa dipilih sareng jangkungna tiasa disaluyukeun sacara bébas 5. Profesional sareng awét 6. Dua baskom pikeun nempatkeun barang-barang 7. Ukuran produkna ...
  • Full back multifunctional folding chair for Tattoo, Health care, Massage, Acupuncture

    Korsi tilepan multifungsi deui pinuh pikeun Tato, Perawatan Kaséhatan, Pijat, Akupungtur

    Kursi Tato Balik Pinuh, Kursi Kaséhatan Tilepan Kursi Pijat Kursi Ngorotan Kursi Akupungtur Kursi Tato Multifungsi Korsi Héjo PU Ngaran Produk: Tilepan Tatu Pijet Kursi Produk beurat kotor: Warna Produk 13KG: bahan Produk hideung: kulit PU anu ramah lingkungan, spons bénten luhur, dicét fungsi logam Produk: jangkungna adjustable Tempat anu dilarapkeun: toko tato / toko pijat / toko kageulisan Ukuran Paket: 121 * 27 * 53CM Berat Paket: 13KG Fitur Utama: Anu pamungkas dina kom ...
  • Rotating backrest tattoo stool computer chair beauty salon work stool household lifting round stool bar stool

    Puteran sandaran tato jongko komputer korsi salon kecantikan dianggo bangku rumah tangga angkat buleud tinja bar tai

    Ukuran Paket: 69 * 34 * 59CM (10 pcs / karton) Pakét Beurat: 30kg (10 pcs / karton, tanpa backrest) Pakét Beurat: 35kg (10 pcs / karton, kalayan backrest) Harga kompetitif anu tiasa dibanding stainless steel modern sareng PU kulit loket low counter korsi bar korsi Pedaran: Bahan: PU Kulit sareng logam Warna anu sayogi: hideung, beureum, biru Manual jangkungna hidrolik penyesuaian (48cm- 58cm) 5 suku stainless steel, masing-masing nganggo Kaki Kastor sareng lapisan karét non-slip Chrome logam bingkai 360 derajat gratis pikeun muterkeun A ...
  • Adjustable Height Stainless steel Tattoo Arm Rest With Comfortable Quality PU Leather Pad

    Jangkungna adjustable stainless steel Tato Panangan Sésana Ku Kualitas Nyaman PU Kulit Pad

    Karakteristik Sésana Tato Lengan anu tiasa diatur: Pad lemes sareng kandel nyayogikeun panangan, suku sareng suku. Pad anu ngamungkinkeun anjeun ngarobih sudut 360 derajat kanggo padamelan tato naon waé. Jangkungna tiasa disaluyukeun tina 70 cm dugi ka 98 cm pikeun nyocogkeun sareng kabutuhan anu béda. Handap tripod stainless steel nyayogikeun stabilitas pikeun tatto. Desain kancing gampang, pangaturan gancang, saderhana sareng merenah. Aksésori anu saé pikeun tato atanapi nganggo salon kecantikan. Sésana panangan stainless steel, jangkungna tiasa diatur sareng ...
  • Tattoo Adjustable Height Black Arm Rest Stand

    Tato adjustable Jangkungna Hideung Arm Rest Stand

    Sésa panangan kulit kualitas luhur. Disaluyukeun tina 3 titik anu béda. Gampang dibawa - Cocog Portabel dina kotak jas! Harga wajar - Kompetitif awét & Permanén & stabil Pilihan idéal pikeun Tato Studio Korsi tato propésional adjustable portabel ieu tiasa disaluyukeun tanpa dipiceun bagian mana waé. Alas dada sapinuhna dikurban pikeun kanyamanan anu langkung ageung pikeun lalaki sareng awéwé. Korsi, panangan tangan, dampal dada sareng headrest tiasa disaluyukeun sadayana. Spésifikasi: Tipe Barang: Tatu A ...