Nguatkeun lima & Tujuh laci alat alat karinjang / alat tattoo kabinét alat karinjang bagian kabinét alat

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuran Mobil lengkep: 615 * 330 * 790MM (tanpa gagang)

Ukuran laci: 505 * 290 * 90MM (ukuran batin)

Pakét beurat: 26.2kg

Roda rem beurat-tugas, 2 roda arah, 2 roda universal

Bantalan marake kandel, sekrup bantalan kandel

Brekna stabil pisan, henteu aya gorobag slip

Opat tulang rusuk nguatkeun dina tonggong kanggo bantosan beurat anu langkung kuat

Pangerjaan anu saé, harga murah lumayan

Épéktip hemat sareng gampang dipasang

Kapasitas panyimpenan anu kuat, detil anu hadé

Pakakas tato alus kotak kabinét tato troli mékanika damel

Kauntungan urang

1) Kami ahli dina penjualan pikeun Pasokan Tato ti saprak 2008 sareng tiasa nyayogikeun kualitas super sareng harga pangsaéna;

2) Kami nawiskeun biaya kalapa sareng MOQ low pikeun sadaya barang

3) Kami gaduh departemén QC kami pikeun ngendalikeun produksi tanpa cacat;

4) Bahan anu urang seger sareng médis sareng aman pikeun Tato Manusa sareng Médis. sanggup lulus pamasaran EU sareng pamasaran CE;

5) Kami tiasa ngalirkeun sosial anu diaudit sareng pamariksaan SGS pikeun jalur produksi kami;

6) Kami ngadukung ODM sareng OEM; kami nampi OEM sareng logo anjeun sareng ok pikeun ngarobih bungkus dumasar kana pamundut anjeun

Spésifikasi

ITEM: Tato damel méja / baki / nangtung / Tato alat kotak / kabinet

Bahan: Nguatkeun beusi, kualitas anu super kuat

Warna: Hideung / BLUE / RED / Disesuaikan

OEM / ODM: Wilujeng sumping

Aplikasi: ARTS Tatu

Packing Spésifikasi: 1 pcs / box, strengthed corrugated Exproted Carton

Harga FOB: Dumasar kana Qty anjeun bakal mesen

MOQ: 1 pcs

Waktos pangiriman: 3 dinten kanggo urutan Leutik

Urutan ageung dumasar kana Qty anu anjeun gaduh

Kamampuhan Suplai: 1.000 pcs per bulan

Jalan Pengiriman: Express (DHL, UPS, Fedex, Tnt, EMS), Freight Sea, Air Freight, Dumasar kana pamundut pelanggan

Syarat pamayaran: T / T, Western Union, Paypal

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan

Hiji PC dikemas dina kotak bawa

teras dibungkus kana karton anu diékspor

Palabuhan: Shanghai / ningbo


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali