Pedal Tato Ngalih Kaki stainless steel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kami ningali lélang pikeun Desain Star 360 ° ° Tapak Pedal Kakikalayan kabel 5'ft sareng standar 1/4 ″ telepon-colokan. Fitur dasar anti-marring non-skid. Desain gampang pikeun aksés aksés nyadiakeun kontrol mesin anu luhung. Kami ngagaduhan seueur pilihan pakakas sareng asesoris pikeun dipilih.

Inpo Fitur:

Kaayaan: Anyar Anyar

Desain Star Star 360 ° Tapak Pedal Kaki

Panjangna: 5′ft

Warna: Pérak

Standar 1/4 ″ telepon-stainless steel-colokan.

Base anti-marring non-skid.

Diménsi: 3 ½ ”x 3 ½” x 1

Jumlah minimum

Anjeun tiasa nyobian jasa kelas munggaran urang ku mimitina mésér dina jumlah sakedik. Kaseueuran produk urang tiasa dipésér dina unit tunggal salaku sampel sareng ogé dina harga borong.

Pangiriman gancang

Kami nganteurkeun produk ti Cina ku DHL, FEDEX, EMS, TNT jsb Kanggo tujuan anu penting sapertos AS, Eropa sareng Australia, ngan ukur 3-5 dinten.

Kami ngalayanan palanggan ti langkung ti 50 nagara, sareng kami masih ngembang. Tapi visi urang moal robih: Hiji dunya, hiji harga.

Jangji Kami

Sumber ngan ukur barang konsumén anu pangsaéna sareng mastikeun kualitas anu pang luhurna.

Ngalancarkeun prosés pamayaran sareng pamayaran ngajantenkeun semudah mungkin.

Ngabantosan anjeun mendakan produk sareng pabrik di Cina.

Kirimkeun barang ka konsumén urang di panjuru dunya kalayan gancang sareng presisi.

Nyayogikeun dukungan pelanggan 24 jam dina dinten kerja.

Waktu pengiriman gumantung kana jarak nagara anjeun

*** Ka Éropa, Australia sareng Amérika Kalér, sakitar 4-6 dinten damel anjeun tiasa kéngingkeunana di bumi anjeun!

*** Ka Asia, ngan ukur 3-4 dinten damel anjeun tiasa kéngingkeun éta di bumi anjeun.

*** Ka Afrika sareng Amérika Kidul, sakitar 8 dinten damel anjeun tiasa kéngingkeunana.

Waktos pangiriman henteu kalebet waktos pamrosésan.

Produk kami dikirim unggal dinten, ti Senén dugi ka Saptu, kecuali liburan. Kaseueuran pesenan anu ditempatkeun dina dinten minggu bakal dikirim dina dinten anu sami, sedengkeun pesenan anu disimpen dina akhir minggu bakal dikirim dinten Senén salajengna. Anjeun bakal nampi konfirmasi e-mail kalayan nomer lacak anjeun. Dua puluh opat jam saatos anjeun nampi nomer pelacak anjeun, anjeun bakal tiasa ngalacak urutan anjeun online


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali