Puteran sandaran tato jongko komputer korsi salon kecantikan dianggo bangku rumah tangga angkat buleud tinja bar tai

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ukuran Paket: 69 * 34 * 59CM (10pcs / karton)

Pakét beurat: 30kg (10pcs / karton, tanpa backrest)

Pakét beurat: 35kg (10pcs / karton, kalayan backrest)

Harga kompetitif anu tiasa diasuh stainless steel modern sareng korsi bantalan bar kulit tinju lemah lembut

Pedaran:

Bahan: PU Kulit sareng logam

Kelir sayogi: hideung, beureum, biru

Pangaturan jangkungna hidrolik manual (48cm- 58cm)

5 suku stainless steel, masing-masing nganggo kastor

Suku sareng palapis karét anu henteu dieunakeun

Pigura logam Chrome

360 derajat bebas muter

Korsi kulit jieunan

Gerakan anti karét karét

Pigura Chrome

Puterkeun 360 derajat

Gampang disiapkeun

Dasarna disayogikeun sareng palapis karét anu henteu dieunakeun pikeun stabilitas sareng kaamanan anu tambih

Produk kalebet :

1X tinu katrol

Fuction: Aplikasi di Luar, warung kopi, bar anggur, kantor, Ruang makan, Régis, Ruang Keluarga

Katrol universal, rotasi bébas 360 derajat, gampang dipindahkeun, hirup anu merenah

Anggo lawon kulit tahan cai, tahan cai sareng tahan lawon, gampang dibersihkeun

Saluyukeun jangkungna, angkat kalayan gampang, puteran sacara bébas

Pundur anu raoseun, henteu bosen saatos linggih lami, backrest lega, lapisan bolu anu raoseun, pas ka tukang

Kapasitas beban-bantosan anu kuat

Coldshine Massage Salon Swivel Stool Adjustable Kursi, Gas Hidrolik Angkat Saddle Spa Kursi pikeun tata rambut Manicure Tattoo Therapy Barber Hairdresser Beauty (Hideung)

Ngeunaan barang ieu

Produkna cocog pisan kanggo dianggo di tempat damel, bengkel, laboratorium, tukang cukur, sareng anu Cocog pikeun juru tata rambut, tukang rias, juru tata rambut, dokter gigi, tukang tato.

Bahan anu bermutu tinggi, higienis, awét, gampang dibersihkeun lemes, kulit didamel tina kulit PU.

Korsi tiasa diputer 360 derajat, sareng lima roda 360 derajat nyayogikeun mobilitas maksimum pikeun gerakan anu gampang.

Dina volume produk, sareng pamasanganana saderhana, éta ngan peryogi sakedik waktos, anjeun tiasa nganggo.

Anu ngajual ngajamin: Upami aya masalah sareng produk, mangga ngahubungi kami gancang-gancang, kami bakal ngajamin pengembalian dana 100%, naon anu anjeun ragu-ragu, mésér ayeuna!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali