Tali Daya Tato Karét Silikon RCA

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

6 Panjang Suku (Kira-kira 180cm)

Kandel: 6mm

Kualitas luhur

100% Silikon Lemes, 22 AWG Coppper Kawat

Jack Telepon Hybird Mono

Unggal titik sambungan dibungkus ku pipa plastik pikeun nyegah rusak

Warna: PINK

Warna Pilihan: Biru hampang, Biru jero, Pink,, Beureum, Hideung, Ungu, Emas

Beurat: Perkiraan 115g / pc

Barang Kalebet: 1PC x Emas 6 Suku Tato Silikon Klip Kabel

Bahan: Silikon

Panjang kabel: 1.8M / 6ft

NW: 115g

GW: 0,1kg

Panganteur: RCA

Kandel: 6mm

Upami anjeun seniman tato, henteu masalah nganggo alat Tato MOLONG.

Tapi upami anjeun pemula tattoo, Punten perhatoskeun kiat pemanasan ieu:

1. Sateuacan ngamimitian tato diri anjeun atanapi anu sanés, mangga baca Buku Panduan Instruksi kalayan taliti, Manual Pitunjuk dina Tattoo Kit tiasa nyaritakeun kumaha ngamimitian tattoo. Anjeun ogé tiasa mariksa langkung seueur Pidéo pangajaran dina facebook atanapi twitter.

2. Salaku pamula tato, anjeun kedah latihan desain anjeun heula dina kulit latihan atanapi dina pir, apel, atanapi anu sapertos anu mirip sareng kulit manusa. Prakték ieu diperyogikeun pikeun ningkatkeun katrampilan tattoo anjeun, Anjeun kedah ngagaduhan kaahlian tattoo anu saé sateuacan tato dina kulit manusa, tattoo dina kulit manusa permanén.

3. Sateuacan ngadamel tato dina awak anjeun, punten ngadamel Tés Pigment Patch pikeun tinta tato, upami aya réaksi alérgi dina kulit tés, punten lirén nganggo pigmén sareng kontak kami pikeun pitulung. Henteu masalah anu pigmén mérek anu anjeun badé anggo, Tés Pigment Patch kedah.

Tés Pigmen Patch:

a. Nganggo sabun & cai atanapi alkohol, bersihkeun sakedik kulit dina panangan jero.

b. Larapkeun sajumlah leutik pigmén ka daérah sareng ngantepkeun garing.

c. Saatos 24 jam, ngumbah nganggo sabun & cai.

d. Upami henteu aya iritasi atanapi peradangan anu tétéla. Éta tiasa dianggap teu aya hypersensitivity kana pigmén anu aya.

e. Tes sateuacan aplikasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali