Profesional Tato Thermal Copier, mesin cetak Transfer

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin Transfer Termal Tato

(1) Operasi gratis Fuss – tiasa dianggo sapertos mesin fax

(2) Unit kompak moal nyandak rohangan anu berharga di studio tato anjeun

(3) Pondokkeun waktos anu dianggo pikeun langsung gambar gambar dina kulit

(4) Hayu anjeun kéngingkeun gambar anu teu dibagi, dijejeran, éndah

(5) Jantenkeun rajah anjeun langkung épéktip

(6) USB cocog, éta tiasa nyetak gambar sareng salinan anu disimpen dina PC anjeun

(7) Gampang nyandak, beurat-beurat, harga pikaresep, kualitas luhur

(8) Simpenan pinuh sadaya waktos

Fitur:

1. Portable tibatan copier tradisional. Éta kirang beurat tapi fungsi anu sami.

2. Lengkep sareng adaptor anu cocog pikeun input 100-240V. Sareng kalungguhan kakuatan sadaya nagara.

3. Cocog sareng PC.

4. tahan lama sareng gampang dijaga.

Paket kalebet:

1 x Mesin mindahkeun

1 x manual Inggris

1 x Kabel listrik

Kuantitas Langkung ageung, Harga Turun !!!!!

Spésifikasi:

Lebar Scanning Épéktip: 210 mm

Ukuran dokumén: A5-A4

Kandel Dokumén: 0,06 mm-0,15mm

Kakuatan: AC 110V-220V; 50Hz / 0.46A

Fungsi Tombol:

Biasa: Pergeseran antara jinis-jinis towing kaayaan cahaya. Nalika fungsi salin normal dimimitian, lampu normal jalan.

Jero 1: Pikeun nyetél dokumén anu disalin ku Deepness 1. Nalika Deepness 1 tiasa dianggo, Deepness 2 pareum

Deepness 2: pikeun nyetél dokumén anu disalin ku Deepness 2. Nalika Deepness 2 tiasa dianggo, Deepness 1 pareum.

Salin: Pikeun ngamimitian fungsi salin.

Eureun: Pikeun ngeureunkeun fungsi salin ..

Kakuatan: Lampu nunjukkeun yén mesin parantos siap dianggo.

Kasalahan: Lampu éta pikeun nunjukkeun aya kajadian anu salah dina mesin. Nalika TPH nuju Panas teuing, lampu hurung.

Bewara:

1. Upami anjeun hoyong ngeureunkeun misi nyalin, punten pencét konci "STOP".

2. Upami sinyal peringatan disada, lampu ERROR tiasa dianggo sareng lirén nyalin teu dewasa;

Tato Thermal Copier ngamungkinkeun seniman tato atanapi ahli pikeun nyalin desain kana kertas stencil kalayan gancang sareng éfisién dina sababaraha léngkah anu gampang.

Tato Thermal Copier ieu beuratna ngan ukur 1,6 kg / 3,5 pon, Éta hampang sareng alit janten langkung merenah pikeun dibabawa. Cukup kompak pikeun nyocogkeun ampir dimana waé. Anjeun tiasa ngadamel ciptaan iraha waé dimana waé anjeun resep

Printer tato ieu ngagaduhan kecepatan percetakan transfer gancang, panas low, noise low sareng performa stabil. Ukuran Kertas Transfer anu cocog: Kira-kira 8,5 inci x 11 inci (W * L). Cocog sareng tegangan 100-240v, éta tiasa dianggo pikeun anjeun sadayana di panjuru dunya

Printer ieu hampang sareng tiasa gancang dipindahkeun sareng gampang disimpen, masihan anjeun langkung raoseun. Anjeun tiasa ngadamel ciptaan iraha waé dimana waé anjeun resep.

Dijieunna tina bahan ABS, anu lingkungan, aman sareng awét pikeun jangka panjang. Mesin tato kuantitas tinggi pikeun seniman tato Gampang dioperasikeun. Henteu nyaluyukeun diperyogikeun sareng hemat waktos.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali