Produk

  • Large Capacity 1800mAh Timing and Memory Replaced Tattoo Battery For wireless tattoo pen

    Kapasitas ageung 1800mAh Waktos sareng Memori Ganti Batré Tato Kanggo pulpén nirkabel

    Tato Péntén Batré Android Antarmuka USB Kapasitas Batré: 1800 mAh Recharging Time: 1.5-2 Jam Waktos damel: 7-8 jam fungsi Timing fungsi mémori Parangkat listrik: 1. Input: Alatna dieusi liwat port muatan USB, teras lithium batréna disimpen. Batré internal nyaéta 3 buah, 600mA / sapotong, batré 3.7V; 2. Kaluaran: Arus kaluaran dibereskeun dina 2A, sareng batré litium ngaleupaskeun panyimpenan listrik liwat aktivasina tombol saklar, sareng nyayogikeun kakuatan pikeun ...
  • 32mm MO Stainless steel Cartridge Adjustable Tattoo Grip for Tattoo Needle Cartridges

    32mm MO stainless steel Cartridge Adjustable Tattoo Grip pikeun Tattoo Jarum Cartridge

    Bahan Barang: Bahan stainless steel Jumlah Barang: 1 pcs Utamana Warna: Pérak Beurat: 245 g Diaméterna: 32 mm Pangaluyuan: 4 mm Fitur: 1. Tangan digosok kanggo bérés ultra lemes. 2. Beungeutna gaduh pola alun-alun alit, raos saé. 3. tabung bakal pas sadayana coil standar atanapi mesin puteran. 4. Pakem lightweight masihan raos sacara gembleng tina teu beurat. 5. cekelan masihan raos paling nyaman sareng alami dina panangan anjeun anu khusus pisan pikeun sési anu panjang. 6. Hadir ku 3 anu bénten ...
  • Professional Copper Tattoo Coil Machine Gun CNC Carved Brass Handmade Tattoo Machines

    Mesin Tato Tembaga Koil Profesional Gun CNC Diukir Kuningan Mesin Tato Buatan Tangan

    Pigura tato mesin tato didamel tina kuningan kualitas luhur, motong kawat-éléktroda sareng ukiran CNC. Mesin tato digunakeun tina 12 bungkus buatan tangan bungkus (kawat tambaga impor), kinerja tinggi pikeun kapal sareng Shader. Mesin Tato Gawe Stabil, Kacepetan Seragam, Garis Lancar, Gampang Diwarnaan, Ngirangan Karuksakan Kulit. Cocog sareng sadaya jinis Pakem tattoo sareng jarum tato. 【HUBUNGAN COPER Murni】 Panggilingan manual tambaga murni, perlakuan suhu luhur, modél unik. Tembaga murni ...
  • MO Premium Tattoo Coil Machine for professional Tattoo Artist

    Mesin Koil Tatu Premium MO pikeun Artis Tato propésional

    1. Liner & Shader. Gampang pikeun nanganan sareng kontrol. Kasaluyuan Leueur Gawe sareng sadaya cekelan standar, tabung, jarum sareng catu daya 6-8V nganggo kabel klip. 2. Bingkai Mesin Tato Kualitas Tinggi Didamel ku Karbon Baja kalayan épisiensi pangluhurna sareng induktansi anu handap, ngarah kana stabilitas anu hadé. Polandia, perlakuan suhu luhur. Dissipation panas gancang sareng kinerja anu saé. 3. Coils10 Warps Coils, 32mm Jangkungna.Kawat tambaga Anerobik, kawat varnished. 4. Armature bar42mm, murni beusi lemes. Tinggi magn ...
  • Tattoo Coil Machine 8 wraps for Beginner, suitable for beginners tattoo kit

    Tato Coil Machine 8 bungkus kanggo Wiwitan, cocog pikeun pemula tato kit

    APLIKASI: Boh pikeun liner sareng shader. Cocog pikeun sagala jinis cekelan sareng jarum Déskripsi: Didamel tina paduan seng, mesin tato panggunaan profesional, tiasa ngajalankeun lancar sareng gancang. Kalayan 8 bungkus coil sareng kinerja stabil, éta tiasa dianggo salami 6 jam dina régang tanpa panas. Duanana pikeun liner sareng shader. Cocog pikeun sagala jinis cekelan sareng jarum Cinyusu tinggi-elastis pikeun lila-lami damel Spesifikasi: Nami Produk: Tato Mesin Paket Eusi: 1 pcs x Tato Mesin Bahan: Séng Allo ...
  • Fast Heat Dissipation Tattoo Coil Machines for Professional Tattoo Supplies Kit

    Mesin Koil Tato Dissipation Panas Gancang pikeun Pakakas Tato Profesional

    ✦ Fungsi anu kuat: Mesin tato nganggo kawat tambaga, anu ngagaduhan konduktivitas listrik anu luhur sareng perméabilitas magnét sareng kualitas anu dipercaya. Cinyusu didamel tina bahan komposit kualitas luhur kalayan élastisitas tinggi sareng tahan kacapean. Normal mimiti 5V, tegangan kerja 7-10v, mantul stabil, korsi kuat deui kakuatan. ✦ Ganda coil: Mesin tato didamel tina bahan paduan aluminium berkualitas tinggi, digosok, éndah sareng aman. Bentuk awakna unik pisan, sareng kualitas luhur ...
  • New Style Lithium battery tattoo pen

    Pulpén batré Litium Gaya Anyar

    Beurat bersih: 253g Ukuran: 142.5mm * 36.5mm (35.3mm kanggo bagian cengkraman) Motor: Coreless motor alit (17 * 19.8mm) Interface: type-c interface (USB-C) Paket: Pulisi batré litium kalam + kabel Warna: bunderan hideung bunderan-bunderan hideung bunderan pérak posisi gir: Struktur gir posisi 5-12V Struktur: Struktur kalam batré litium terpadu, batré litium bawaan, bagian batréna tiasa diputer sareng dipiceun; Dilarapkeun: 1. Kaseueuran jarum terpadu di pasar (ukuran standar Cheyenne); 2. Teu aya ch ...
  • TP-7 THUNDERLORD tattoo power supply

    Pasokan kakuatan tattoo TP-7 THUNDERLORD

    Profésional TP-7 Thunderlord Tattoo Power Supply Parameter: Input Voltage: AC100-240V-50 / 60Hz , DC12 / 2A Output Voltage: 3-12V 3A Output Power: 36W Working current: 0-3A Warranty: 1 year Net Weight: 190g Ukuran: 100- 60 * 105mm * / Produk ieu dugi ka dianggo di jero ruangan / * Pitunjuk: (1) Pencét panjang tombol pikeun nempatkeun / dipareuman; toél pikeun ngareureuhkeun / ngamimitian, sareng muterkeun kanaékan tombol naék atanapi turunkeun. (0,1V unggal rotasi). (2) Modeu kaluaran: modeu standar nyaéta mode 1-0 dina power-ont: le ...
  • BMX TPN033 Tattoo Power Supply

    Pasokan Kakuatan Tato BMX TPN033

    Parameter Kinerja: Tegangan Input: AC100-240V-50 / 60Hz Tegangan Kaluaran: 1.5-12V / 2A Kaluaran Kaluaran: 24W Arus kerja: 0-3A Perlindungan beban tegangan: 99% Perlindungan beban ayeuna: 99% Suhu sekitar: -10 ℃ - 40 Hum Kalembaban relatif: 5% -95% Garansi: 1 taun Beurat Bersih: 190g Ukuran: 100 * 60 * 105mm Pitunjuk: (1) Hurungkeun / pareuman kakuatan: Sambungkeun kana kakuatan AC, hurungkeun saklar, pencét kenop pikeun ngamimitian / ngeureunkeun kaluaranana. (2) Kaluaran tegangan kaluaran: tombol jarum jam jarum jam pikeun ningkat ...
  • Hello III Tattoo Battery power supply

    Halo III Pasokan listrik Batré Tato

    Beurat bersih: 70g beurat Kotor: sakitar 220g Diménsi: panjang 74.5mm * ketebalan 33.5mm Pakét: kotak panutup luhur sareng handap + kabel kakuatan USB + manual Warna: 2 warna Interface hideung-beureum: RCA interface + DC interface (diameter luar 5.5 jero diaméterna 2.1) Parameter produk: 1. Kualitas bahan: alloy aluminium + akrilik, bagian tengahna nyaéta alloy aluminium; 2. Penampilan: tilu diménsi, kuadrat; 2. Ngecas waktos: muatan gancang, 1,5-2 jam tiasa ditagihkeun pinuh; 3. Anggo waktos: dina kaayaan n ...
  • HELLO II wireless Tattoo power supply

    Catu daya Tato nirkabel HELLO II

    Beurat bersih: 66g beurat Kotor: sakitar 220g Diménsi: panjang 80.3mm * jangkungna 61.8mm * ketebalan 33.7mm Pakét: kotak panutup luhur sareng handap + kabel kakuatan USB + manual Warna: 2 warna hideung-beureum Antarmuka: antar muka RCA + DC interface ( diameter luar 5.5 diameter jero 2.1) Parameter produk: 1. Kualitas bahan: alloy aluminium + akrilik, bagian tengahna nyaéta alloy aluminium; 2. Ngecas waktos: muatan gancang, 1,5-2 jam tiasa ditagihkeun pinuh; 3. Anggo waktos: Dina tegangan 8V normal, volt stabil st ...
  • Strong magnetic 2A Tattoo power supply

    Kakuatan kakuatan 2A Tatu daya catu daya

    Beurat bersih: 212g beurat Kotor: sakitar 350g (+ kabel listrik) Ukuran: 90mm * 88mm * 35.5mm Pakét: kotak panutup luhur sareng handap + kabel kakuatan Warna: 5 warna hideung-beureum-emas-pérak abu-pink parameter: 1. Pilihan standar kabel listrik: standar nasional + standar nasional sareng liang + standar Amérika + standar Éropa 2. Bahan: alloy 3. Tegangan input: 100-230VCA, 50HZ-60HZ 4. Dihaturkeun kakuatan: 23W 5. Kaluaran maksimum: 2 AMP-18V; Pitunjuk pikeun dianggo: Alatna mangrupikeun catu daya tato, dibagi kana port input ...
123456 Teras> >> Halaman 1/11