Mesin Pena Tato Nirkabel Premium, Mesin kalam batré kinerja tinggi

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

2020 Anyar & Panas Pulpén Tato nirkabel Pénter Mesin Tato Batré Pikeun Artis Tato

1. Daripada mesin pen-style tradisional pena, mesin Pulpén Batré nirkabel ngasingkeun panggunaan tali tato pikeun masihan kabébasan dina rajah di mana waé sareng kumaha waé anu anjeun pikahoyong.

2. Témbong LED bakal nunjukkeun tegangan, voltase ogé ngarékam waktos damel anjeun.

3. Bisa tetep damel sakitar 5 jam sahenteuna, gumantung kana pamakean pribadi

4. Tegangan, tingkat batré sareng waktos panggunaan bakal ditingalikeun ngalangkungan tampilan LED

5. Teganganna tiasa disaluyukeun ngalangkungan tombol (+) sareng (-) masing-masing ku tegangan 0,1 V dina unggal pencét

Kapasitas Batré: 2000mAh

Waktos Recharging: 2 Jam

Batre Waktu damel: 6-8 jam

Tegangan kaluaran: 5V-12V

Stroke Panjang: 3.5mm

Jarum Tonjolan: 0-4.5mm

Sarankeun voltase pikeun lapisan: 7.5V-9V

Sarankeun tegangan pikeun ngiuhan: 6V-8V

Kecepatan puteran: 8000-10000RPM

Batré nirkabel Pulpén Tato Bahan: Spasi Aluminium Motor: Coreless Motor 12V RPM: 10500 rpm Stroke: 3.5MM Ukuran: L 131MM W 31MM Beurat: 126g (henteu cekelan) Batré: 2000mAh Daya tahan: 7 ~ 8 jam Warna: Hideung, Abu, Biru, Beureum, Jeruk , Emas, Pink

Kumaha cara ngadamel urutan borongan:

1. Anjeun ngirim panilitian ka kami.

2. kami ngirimkeun daptar harga borongan ka anjeun.

3. Anjeun mariksa daptar harga.

4. Anjeun ngirimkeun daptar pesen ka kuring.

5. urang ngadamel faktur kanggo anjeun.

6. Anjeun mastikeun faktur.

7. Anjeun ngirim pamayaran.

8. Kami nyiapkeun barang-barang anjeun

9. Kami ngintunkeun barang anjeun ka anjeun.

Sadaya produk kami saluyu sareng standar kualitas internasional sareng diapresiasi pisan dina rupa-rupa pasar anu béda-béda di dunya. Kaahlian anu luar biasa sareng sumber daya anu penting kami bakal nyayogikeun palanggan OEM sareng ODM kalayan produk anu kualitas luhur sareng kapuasan. Hatur nuhun pisan kanggo milih MOLONG TATTOO SUPPLY!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali