Laku Kulit

  • Soft Silicone Large Training Skin for Body Art Artificial Blank Full Back Tattoo Practice Skin

    Lemes Silikon Kulit Pelatihan ageung pikeun Awak Seni Artis Palsu Kulit Palsu Deui

    Silikon asli, lemes sareng gampang warna, ketebalan 0.3cm, gambaran: tékstur fléksibel, tékstur kulit, prop alus pikeun pemula. Niron ciri struktural kulit manusa, Éta didamel tina bahan khusus anu caket kana tékstur kulit manusa, sareng tékstur na lemes sareng elastis caket kana kulit manusa. Éta mangrupikeun pasokan prakték anu pangsaéna pikeun pamula sateuacan operasi nyata. (Sababaraha murid nyarios yén kulit latihan téh gampang najis. Ieu cara anu saé pikeun anjeun, abdi ...
  • 39.5*30*0.3CM A3 size Rubber Artificial skin for Permanent makeup skin Soft Elastic Silicone Tattoo Practice Skin

    39.5 * 30 * 0.3 CM A3 ukuran Karét Kulit jieunan pikeun Kulit makeup permanén Lemes Elastis Silikon Tato Laku Kulit

    1. kuantitas: 1 pcs 2. Dijieun ku bahan-bahan silikon kelas dahareun 3. Fléksibel sareng langkung mirip sareng kulit manusa, cukup kandel pikeun panggunaan dua sisi 4. Lukisan gratis sareng pola transfer, éta mangrupikeun kulit prakték anu pangsaéna pikeun pamula pikeun dianggo. Spésipikasi: Bahan: Buatan Kulit Lemes Diménsi: 395 * 300 * 3MM Paket Kalebet: 1 x Laku Tatto Pedaran Kulit Kulit prakték tato anu dilapis sareng dikomprés anu nahan mangsi sareng tiasa diusap ku lawon atanapi anduk kertas kanggo ngaleungitkeun mangsi kaleuleuwihan! Naon intina ...
  • 20cm*30cm Blank Practice Skin For Permanent makeup Microblading Tattoo

    20cm * 30cm Kulit Prakték Kosong Pikeun makeup Permanén Microblading Tattoo

    Kulit Prakték Kosong Pikeun makeup Permanén Microblading Tattoo Tool Accessory Synthetic Skin Feature: 1. Tato latihan kulit teu aya kokotor sareng perasaan keuna kulit anu langkung saé. 2.Plain pikeun latihan rajah gaya bébas, ngabantosan anjeun kumaha diajar ngalakukeun karya tato kualitas luhur. 3. Ngalatih téknik anu béda-béda, ti garis kaluar dugi ka ngiuhan 4. Ekstra lemes, kulit sapertos warna, tékstur caket pisan kana kulit manusa sareng ngagaduhan rasa anu sami sareng kulit manusa. 5. Idéal pikeun ngabungkus panangan atanapi suku sareng tempat dina dada atanapi tonggong ...
  • 3D head face skin 3D Microblading Permanent makeup eyebrow lip tattoo practice Human mannequin head face skin

    3D sirah raray kulit 3D Microblading makeup permanén alis alis lipstik prakték Manekin sirah kulit nyanghareupan sirah

    3D Mannequin Head Face Permanent Makeup Praktek Kulit Ngawengku: (2Pcs Soca, 1Pcs Lip, 1 modél sirah) * 1 set Éta pisan mangpaat pikeun anu anyar pikeun diajar makeup permanén. 1. Fitur kulit prakték makeup permanén saumur hirup 2. Mata sareng sungut anu gampang diganti pikeun sering dianggo 3. Daérah pasagi sisipan panon ogé nutupan kontur alis 4. sisipan tambahan anu dijual misah Produk ieu dianggo pikeun peserta didik makeup permanén. Mangpaat pisan pikeun anu ngamimitian. Anjeun tiasa ngarobih panon sareng mou ...
  • 20 x 15cm Blank Tattoo Practice Skin Sheet

    20 x 15cm Lambaran Tatakrama Lambar Kulit

    Dijieunna tina karét fléksibel sapertos kulit sintétik Ieu saé pikeun diajar cara tato pikeun magang tattooing Sisi tukang kulit palsu ieu tiasa dianggo Kulit palsu ieu kosong dina dua sisina Ukuran: Perkawis 20x15cm Timbangan: 50g Ngatur alur kerja anjeun - Tinta tiasa leres-leres rancunit. Sesi latihan mangrupikeun cara anu hadé pikeun ngartos kumaha damel dina rajah. Ku ngembangkeun katerampilan anjeun, anjeun bakal nyingkahan tumpah sareng nyebarkeun tinta salami rajah mimiti anjeun. Salaku conto, anjeun tiasa mendakan ...
  • Blank Permanent makeup Training Skin 290*195*3MM Beginner Thick Silicone Tattoo Practice Skin

    Kulit Pelatihan makeup permanén kosong 290 * 195 * 3MM Pemula Kulit Praktis Tato Silikon Kandel

    1. Ngabantosan pamula gancang naékkeun tingkat tato 2. Bahan sintétik, aman, tanpa zat anu ngabahayakeun 3. Fleksibel, raos anu otentik 4. Cocog pikeun pamula sareng seniman anu berpengalaman. 5. Ngajantenkeun karya seniman tato langkung gampil. Nami: latihan kulit Bahan: silikon Ukuran Parkir: 290 * 195 * 3MM Beurat Kasar: 0,22 kg Kulit Laku Tattoo Pangsaéna Ngan sababaraha taun ka pengker, seniman tato ngagaduhan pilihan anu kawates pisan nalika ngalaksanakeun kulit. Seuseueurna didamel tina karét atanapi plastik, ...
  • Arm-hold with bandage Soft Elastic Silicone Tattoo Practice Skin

    Panangan-panangan sareng Perban Kulit Elastis Tato Silikon Praktek Kulit

    1. Bahan: Kulit Lemes Ponggawa 2. Diménsi Tipe 1: 20 * 20 * 3cm Tipe 2: 15 * 15 * 3cm Paket Kalebet: 1 x Tatu Praktek Kulit Ngaronjatkeun Kaparigelan Anjeun sareng Praktek Tattoo Kulit Komo artis tato profesional anu panghadéna sok diajar téhnik anyar sareng nyobian ngalegaan set keterampilan na. Kulit prakték tato mangrupikeun pakakas pamungkas pikeun katerampilan nyiapkeun sareng ogé nyiptakeun potongan-potongan anu tiasa anjeun tampilkeun ka palanggan poténsial. Desain ayeuna ngalibatkeun panyorot rumit sareng ngiuhan anu nyandak ...
  • 20*30*0.13cm tattoo eyebrow practice skin high quality Permanent makeup eyebrow tattoo training Skin Microblading supply skin

    20 * 30 * 0.13cm tato alis latihan kulit kualitas luhur Permanén makeup alis alis latihan Kulit Microblading suplai kulit

    Tatakrama Praktek Kulit latihan kualitas luhur kulit *** Paket: 1 pcs *** Permukaan polos pikeun desain gaya hirup sareng prakték, Praktékkeun téknik anu béda, ti garis kaluar dugi ka ngiuhan *** Didamel tina bahan sapertos kulit sintétik *** Ngidinan anjeun ningkatkeun kaahlian tanpa latihan dina kulit asli fléksibel sareng gaduh raos anu sami sareng kulit manusa, cukup kandel pikeun panggunaan dua kali Fungsi: Tatu Laku Ukuran: 200 * 300 * 1.3mm Beurat: 0,1kg Ngepak: 1 pc / kantong opp Kumaha Épéktip Nganggo Tatu Prakték Tato Dina ord ...
  • 20*15*0.13cm tattoo eyebrow practice skin high quality Permanent makeup eyebrow tattoo training tattoo Microblading supply skin

    20 * 15 * 0.13cm tatangga alis latihan kulit kualitas luhur Permanén makeup alis latihan tato tattoo Microblading suplai kulit

    Tatu Prakték Kulit kulit latihan kualitas luhur pikeun makeup Fitur: 1. Ngabantosan pamula gancang naékkeun tingkat tato 2. Bahan sintétik, aman, tanpa zat anu ngabahayakeun 3. Fleksibel, rasa anu otentik 4. Cocog pikeun pemula sareng seniman anu berpengalaman. 5. Ngajantenkeun karya seniman tato langkung gampil. Spésifikasi: 1. Bahan: Kulit Lemes Ponggawa 2. Ukuran: 200 * 150 * 1.3MM 3. Beurat Bersih: 80g / Paket PCS Kalebet: 1x Tatu Prakték Tato Kulit Kulit - Tip sareng Manpaat Éta henteu '...