Sasayogian tanaga

  • Large Capacity 1800mAh Timing and Memory Replaced Tattoo Battery For wireless tattoo pen

    Kapasitas ageung 1800mAh Waktos sareng Memori Ganti Batré Tato Kanggo pulpén nirkabel

    Tato Péntén Batré Android Antarmuka USB Kapasitas Batré: 1800 mAh Recharging Time: 1.5-2 Jam Waktos damel: 7-8 jam fungsi Timing fungsi mémori Parangkat listrik: 1. Input: Alatna dieusi liwat port muatan USB, teras lithium batréna disimpen. Batré internal nyaéta 3 buah, 600mA / sapotong, batré 3.7V; 2. Kaluaran: Arus kaluaran dibereskeun dina 2A, sareng batré litium ngaleupaskeun panyimpenan listrik liwat aktivasina tombol saklar, sareng nyayogikeun kakuatan pikeun ...
  • TP-7 THUNDERLORD tattoo power supply

    Pasokan kakuatan tattoo TP-7 THUNDERLORD

    Profésional TP-7 Thunderlord Tattoo Power Supply Parameter: Input Voltage: AC100-240V-50 / 60Hz , DC12 / 2A Output Voltage: 3-12V 3A Output Power: 36W Working current: 0-3A Warranty: 1 year Net Weight: 190g Ukuran: 100- 60 * 105mm * / Produk ieu dugi ka dianggo di jero ruangan / * Pitunjuk: (1) Pencét panjang tombol pikeun nempatkeun / dipareuman; toél pikeun ngareureuhkeun / ngamimitian, sareng muterkeun kanaékan tombol naék atanapi turunkeun. (0,1V unggal rotasi). (2) Modeu kaluaran: modeu standar nyaéta mode 1-0 dina power-ont: le ...
  • BMX TPN033 Tattoo Power Supply

    Pasokan Kakuatan Tato BMX TPN033

    Parameter Kinerja: Tegangan Input: AC100-240V-50 / 60Hz Tegangan Kaluaran: 1.5-12V / 2A Kaluaran Kaluaran: 24W Arus kerja: 0-3A Perlindungan beban tegangan: 99% Perlindungan beban ayeuna: 99% Suhu sekitar: -10 ℃ - 40 Hum Kalembaban relatif: 5% -95% Garansi: 1 taun Beurat Bersih: 190g Ukuran: 100 * 60 * 105mm Pitunjuk: (1) Hurungkeun / pareuman kakuatan: Sambungkeun kana kakuatan AC, hurungkeun saklar, pencét kenop pikeun ngamimitian / ngeureunkeun kaluaranana. (2) Kaluaran tegangan kaluaran: tombol jarum jam jarum jam pikeun ningkat ...
  • Hello III Tattoo Battery power supply

    Halo III Pasokan listrik Batré Tato

    Beurat bersih: 70g beurat Kotor: sakitar 220g Diménsi: panjang 74.5mm * ketebalan 33.5mm Pakét: kotak panutup luhur sareng handap + kabel kakuatan USB + manual Warna: 2 warna Interface hideung-beureum: RCA interface + DC interface (diameter luar 5.5 jero diaméterna 2.1) Parameter produk: 1. Kualitas bahan: alloy aluminium + akrilik, bagian tengahna nyaéta alloy aluminium; 2. Penampilan: tilu diménsi, kuadrat; 2. Ngecas waktos: muatan gancang, 1,5-2 jam tiasa ditagihkeun pinuh; 3. Anggo waktos: dina kaayaan n ...
  • HELLO II wireless Tattoo power supply

    Catu daya Tato nirkabel HELLO II

    Beurat bersih: 66g beurat Kotor: sakitar 220g Diménsi: panjang 80.3mm * jangkungna 61.8mm * ketebalan 33.7mm Pakét: kotak panutup luhur sareng handap + kabel kakuatan USB + manual Warna: 2 warna hideung-beureum Antarmuka: antar muka RCA + DC interface ( diameter luar 5.5 diameter jero 2.1) Parameter produk: 1. Kualitas bahan: alloy aluminium + akrilik, bagian tengahna nyaéta alloy aluminium; 2. Ngecas waktos: muatan gancang, 1,5-2 jam tiasa ditagihkeun pinuh; 3. Anggo waktos: Dina tegangan 8V normal, volt stabil st ...
  • Strong magnetic 2A Tattoo power supply

    Kakuatan kakuatan 2A Tatu daya catu daya

    Beurat bersih: 212g beurat Kotor: sakitar 350g (+ kabel listrik) Ukuran: 90mm * 88mm * 35.5mm Pakét: kotak panutup luhur sareng handap + kabel kakuatan Warna: 5 warna hideung-beureum-emas-pérak abu-pink parameter: 1. Pilihan standar kabel listrik: standar nasional + standar nasional sareng liang + standar Amérika + standar Éropa 2. Bahan: alloy 3. Tegangan input: 100-230VCA, 50HZ-60HZ 4. Dihaturkeun kakuatan: 23W 5. Kaluaran maksimum: 2 AMP-18V; Pitunjuk pikeun dianggo: Alatna mangrupikeun catu daya tato, dibagi kana port input ...
  • MO wireless charging Tattoo power supply

    MO nirkabel ngecas catu daya tato

    Beurat net: 63.3g Ukuran: 75mm (panjang) * 32mm (lebar-ketebalan) * 55mm (jangkungna) Paking: kotak panutup luhur sareng handap + kabel listrik Warna: emas, beureum, parameter hideung: 1. Interface: DC + RCA interface 2. Bahan: alloy aluminium 3. Batré litium: 3 550 mah batré litium 4. Waktu ngecas: muatan gancang, 1,5-2 jam tiasa ditagih pinuh 5. Waktu anu tiasa dianggo: dina tegangan 10V normal, tegangan stabil tiasa lepas pikeun 4 jam , dina tegangan 8V, éta tiasa dianggo langkung ti 4 jam, voltase stabil; Ins ...
  • Iphise Tattoo Power Supply

    Iphise Tattoo Power Supply

    Dua Modeu Kontrol Sumber Daya Digital pikeun mesin Tato Multifungsi Tangkorak Beureum Tangkorak Pasokan Daya 1. Catu daya gaduh tombol waktos, pencét pikeun nyetél ngamimitian sareng ngeureunkeun, pencét panjang tilu detik dugi ka diberesihan 2. Ku tombol tambah sareng dikurangan, pencét panjang tiasa teraskeun nambihan sareng ngirangan voltase. 3. Gaduh léngkah panjang sareng jog mode dual pikeun pindah. 4. Opat tombol tiasa disetél pikeun ngahémat karya tegangan urutan kaopat. 5. Konversi mode ganda 6. Fungsi memori 7. Fungsi waktos MOLONG TATTOO SU ...
  • High quality Carved patterns Tattoo Power non-slip Multifunctional Digital Tattoo Power Supply

    Pola ukiran kualitas luhur Daya Tato non-slip Multifungsi Digital Tattoo Power Supply

    Nami produk: catu daya ukiran Bahan: paduan seng Warna: Emas / Abu / Sliver Kotor Berat: 850 g Kaluaran ayeuna: 3,4 Tegangan Kaluaran: 0-18 V Asesoris: 1 adaptor, 1 kabel listrik Parentah pikeun panggunaan: 1. Kaluaran voltase nyaéta 0-18V, saluyukeun tegangan ngaliwatan tombol; 2. Arus kaluaran nyaéta 3,4 ampere; 3. Dua mesin tato tiasa disambungkeun, hiji jalan sareng anu sanésna sayaga. Pencet jeung tahan kenop pikeun 2 detik pikeun pindah, sareng lampu indikator héjo tina saluyu ...
  • Aurora 2 Tattoo Power Supply

    Aurora 2 Pasokan Daya Tato

    Ukuran produk; 7.5 * 7.5 * 4.5cm Ukuran kotak; 17.5 * 11.5 * 8cm Beurat bersih; 178g beurat Kotor; Spesifikasi produk 416g: catu daya + adaptor + manual produk colokan: 1: Catu daya lampu tattoo sareng tujuh warna, mimiti hiji konci, henteu peryogi pedal, langkung merenah sareng gancang. 2: Puter kénca sareng katuhu pikeun ngatur voltase, warna lampu anu béda ngagambarkeun nilai tegangan anu béda. 3: Karét basa non-slip, magnet internal, nyeuseup kuat, cocog pikeun sagala rupa tempat. 4: Desain lantera anu saé, ...
  • Locomotive Digital Dual Power Supply with LCD display

    Lokomotif Digital Dual Power Supply sareng tampilan LCD

    Suplai kakuatan tato mesin dobel digital kalayan tampilan LCD. Nyayogikeun arus anu kuat sareng stabil pikeun ngoperasikeun mesin tato. Kinerja anu saé dina ngaleungitkeun panas, ngadukung damel lami. Layar LCD gradién, gampang dibaca nalika digawé. Tombol merenah pikeun kontrol gancang. Pakét Kalebet: 1 x Mesin Tatu Pasokan Daya 1 x Daya Colokkeun (pas pikeun nagara anjeun) Perusahaan kami parantos ngahususkeun dina bidang tato sababaraha taun, nyayogikeun jinis peralatan propésional anu berkualitas, mesin tato sapertos ...
  • Digital power source Standard Precision HP-2 Tattoo Power Supply

    Sumber kakuatan digital Standar Precision HP-2 Tattoo Power Supply

    Cocog sareng mesin coil sareng mesin motor, éta tiasa dianggo stabil, lancar, sareng tanpa jahitan. Éta ogé dilengkepan kurung alloy aluminium kualitas luhur, cangkir sedot, sareng blok sedot beusi magnét tinggi, anu tiasa dilebetkeun dina méja logam. Fitur: Kontrol mikroprosesor digital sapinuhna, gampang dianggo. Pangaturan anu saé tina voltase set 0-18vdc. 2.3 Ampere built-in protection overload pikeun mastikeun kasalametan karya rajah. Liner / Shader ayeuna tos aya 2 mesin atanapi 4 mach ...