Alat Piercing

  • 12 pcs Body Piercing Tool Cone Kits for Ear Navel Nose Supply

    12 pcs Alat Piercing Awak Cone Kit pikeun Ceuli Irung Pasih Irung

    12 pcs Alat perforasi kerucut nami Kit: 12 pcs Piercing perhiasan kerucut set Ukuran: 1.2 / 1.6 / 2.0 / 2.4 / 3.2 / 4.0 / 5.0 / 6.0 / 7.0 / 8.0 / 9.0 / 10.0mm Pamakéan: Tato & Bahan Piercing: Alat Baja stainless steel tina 12 sisipan baja congcot 1.6 dugi 11mm. Lebetkeun kerucut mangrupikeun widéner (atanapi spacer) bosen dina dasarna kanggo tiasa didorong ku permata anu anjeun badé dilebetkeun sapertos cincin contona. Kit kerucut sisipan ieu kalebet ukuran sapertos kieu (variasi +/- 0.1mm): 1.6mm, 2mm, 2.5mm, 3mm, 3.6mm, 5mm, 6mm, 7mm ...
  • 8 pcs Professional Stainless Steel Needle Pincers Tweezers Body Tattoo & Piercing Tool Kit

    8 pcs Profesional Jarum Baja Jarum Pincers Pinset Tato Awak & Alat Piercing Kit

    Bedah beuteung Alat beuteung Ceuli Basa Séptum Piercing Pakakas Lip Tweezers Clamp Pliers Closer Piercing Tool Set 8 pcs Body Piercing Forceps Kit 8pcs piercing tang set Pamakéan: Piercing Kit Material: Stainless Steel, Plastik, Bone (Handle) Warna: Rupa-rupa warna cecekelan sayogi Paket: Kulit kotak 8PC ALAT PIPÉNGAL PROFESIONAL KIT W / KASUS DIPÉNGKEUN KANGGITAN STAINLESS SAMA GAMBAR DIPIKASKEUN KASASIHAN JEUNG NILAI Pikeun UÉ SÉSÉSIASI: Alat piercing tattoo awak propésional, jieun awak anjeun nyalira ...
  • 1pc Tattoo Bead Ball Grabber 4 Claw Stainless Steel Gem Holder Body Piercing Tool

    1pc Tattoo Bead Ball Grabber 4 Claw Stainless Steel Gem Holder Alat Piercing Awak

    Tattoo Bead Ball 4 Claw Grabber Stainless Steel Grabbing Tool pikeun Body Piercing Ball Removal Insertion Pedaran produk Panyekel manik-manik khususna dirancang pikeun manik-manik tato, bal nyekel sareng barang samll anu dicekel. Baja stainless steel sareng beurat enteng, awét sareng gampang dibawa. Fitur: Didamel tina bahan stainless steel, langkung awét. Desain cecekelan anti selip, raoseun dicekel. Éta dirarancang pikeun néwak manik-manik tato sareng bal. Cocog pikeun nyepeng inten atanapi batu alit. Lig ...
  • Stainless Steel Body Piercing Hemostat Forceps & Pliers

    Steel Steel Piercing Hemostat Forceps & Tang

    Bahan: 316L Stainless Steel Sadaya Paké 316L Medeical Stainless Steel, Anjeun Tiasa Paké Aman. Mangrupikeun Pembantun Anu Saé Pikeun Piercing anjeun Karya 100% Anyar énggal sareng kualitas luhur. Profésional tiasa dianggo sareng anti alergi. Baja stainless steel bedah. Merenah sareng teu aya inféksi Paket 1 pcs Alat Piercing Konstruksi anu mantep: Piercing Awak Tang tiasa dibentuk dina suhu anu luhur. Tangna didamel tina bahan bermutu, konstruksi anu mantep sareng daya tahan. Tang parantos didamel sacara saksama ka ...
  • Catheter Body Piercing Needles Piercing Supplies

    Jarum Piercing Awak Catheter Bekalan Piercing

    1) Pisan Seukeut & Gampang Piercing 2) Dijamin kalayan spésifikasi ISO 9001 sareng sertipikat CE CE 0197, Individu dipak sareng tos disterilkeun sareng gas EO, 3) Disterilkeun ku Étilén Oksida. Non-toksik non-pyrogenic. Ngancurkeun sanggeus dipaké tunggal. 4) 50 pcs dina unggal bungkus. Tipe Produk: Jarum Piercing Tattoo Body Catheter Bahan: 316 Médis sterilisasi stainless steel Ukuran: 14G, 16G, 18G, 20G Warna: Pakét warna-warni: 50 pcs / kotak Naon spésipikasi pikeun Jarum Piercing Tato MOLONG? M ...
  • 100PCS/Box Single Individually Independent Packed Disposable Sterilized Tattoo Body Piercing Needle

    100PCS / Box Tunggal Sacara Independen Dipak Disposable Jarum Piercing Awak Tatu

    Jarum Piercing Awak Awak Dilisilkan, Jarum Piercing Jarum Bébas Piagam Jarum Bedah Dédéril Jarum Piercing Awak Jarum Ukuran Campuran 20G = 0.8mm, 18G = 1.0mm, 16G = 1.2mm, 14G = 1.6mm, 13G = 1.8mm, 12G = 2.0mm Ukuran: 20G 18G 16G 14G 13G 12G Ngadopsi 316 baja médis, langkung aman sareng séhat, bungkus disposable, disterilkeun ku EO Gas Packing: 100PCS / box Type Produk: Tattoo jarum piercing Material: 316 Medical sterilizing stainless steel Ukuran: 12G, 13G, 14G , 16G, 18G, 20G Warna: Panjang Silver: 50mm Khusus ...
  • Sterilized Stainless Steel Disposable Body Piercing Needles

    Jarum Piercing Awak Panyawat Stilisasi stainless steel

    Jarum tusukan / jarum perforated Pakai produk: Éta tiasa dianggo pikeun tusukan sareng perforasi irung awak, cincin dada, cincin umbilik, liang ceuli, sareng sajabana Bungkusan produk: vakum ramah lingkungan disegel bungkusan bebas Fitur produk: Masing-masing dibungkus masing-masing, aman sareng higienis, ujung jarumna seukeut pisan, padamelan hipu, gloss saé, sareng spésifikasi lengkep! Sadaya jarum tos steilized sareng gas EO. (étilén oksida) Nami: ...
  • 5PCS & 3PCS Piercing Forceps Tattoo Piercing Kit

    5PCS & 3PCS Piercing Forceps Tattoo Piercing Kit

    Pakakas Piercing Awak Profesional Pakakas Ceuli Lidah Piercing Alat - Jarum Tang Ngaran produk: Piercing Forceps Tattoo Piercing Kit Fungsi: Piercing & Tattoo Material: Aircraft Aluminium Alloy CC-008 5PCS Piercing Forceps Tattoo Piercing Kit Packing Kaasup 1 ring nutup plier 1 ring openning plier 1 forester forcep 1 septum forcep 1 slotted pennington forcep 1 alloy case 1 ngajarkeun VCD sababaraha perhiasan tindikan sababaraha jarum piercing CC-009 3PCS Piercing Forceps Tattoo Piercing Ki ...