Mesin Pena

  • New Style Lithium battery tattoo pen

    Pulpén batré Litium Gaya Anyar

    Beurat bersih: 253g Ukuran: 142.5mm * 36.5mm (35.3mm kanggo bagian cengkraman) Motor: Coreless motor alit (17 * 19.8mm) Interface: type-c interface (USB-C) Paket: Pulisi batré litium kalam + kabel Warna: bunderan hideung bunderan-bunderan hideung bunderan pérak posisi gir: Struktur gir posisi 5-12V Struktur: Struktur kalam batré litium terpadu, batré litium bawaan, bagian batréna tiasa diputer sareng dipiceun; Dilarapkeun: 1. Kaseueuran jarum terpadu di pasar (ukuran standar Cheyenne); 2. Teu aya ch ...
  • New MO Tattoo Pen Machine

    Mesin Pen Tato MO Anyar

    Paking: kotak pen MO Kalebet: tattoo tattoo * 1 kabel silikon RCA * 1 Warna: 3 warna hideung-beureum-abu Parameter: 1. Antarbeungeut: Antarmuka RCA 2. Bahan: Aluminium alloy 3. Karajinan: ukiran terpadu 4. Motor: Mabuchi II motor 5. voltase mimiti: 5v 6. Tegangan kerja: 8V 7. Laju muter: 8V9000 dugi ka 8. Stroke: 0-3.5mm Titik jual: 1. Awak didamel tina bahan paduan aluminium, sapotong ukiran, anodisasi sareng warnaan, modis sareng modis; 2. Antarbeungeut garis sambungan nyaéta emas tambaga murni ...
  • Poseidon II Thin Tattoo Pen Machine

    Poseidon II Ipis Tattoo Pen Mesin

    Nami Produk: Tato Pen (Coreless Motor) Bobot bersih: 105g beurat Kotor: 239g Ukuran: 122 * 25mm (23.5mm kanggo bagian sasalaman) Paking: kotak kerang + garis RCA Warna: 4 warna hideung-beureum-emas-pink Parameter: 1. Interface: RCA interface 2. Material: Aluminium alloy 3. Process: CNC integrated Precision ukiran 4. Motor: Coreless 17 * 25 motor 5. Start voltage: 5v 6. Working voltage: 7-9V 7. Stroke: 0-3.5 mm 8. Jarum outlet: Umum Cheyenne Standar Kauntungan: 1. Awak taliti sareng kompa ...
  • Huge waves tattoo battery pen machine

    Mesin pena batre tato ageung

    Beurat bersih: 215g beurat Kotor: 350g Ukuran: 149 * 30mm (bagian batré) (bagian sasalaman 28mm) Pakét: Pulisi lénium tattoo tattoo + kabel kakuatan USB Warna: 4 warna, hideung-kulawu-beureum-pink Struktur: Built-lithium batré, pulpén terpadu, tengahna tiasa dicabut pikeun ngagentos satengah luhur batré litium; Berlaku: 1. Kabel data USB Android 2. Kaseueuran jarum terpadu di pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Teu aya sirah anu ngecas dina konfigurasi, anjeun tiasa langsung ...
  • Product Name: Huge waves Tattoo Pen (Coreless Motor)

    Nami Produk: Penato Tato ombak ageung (Coreless Motor)

    Profesional Tattoo Supply RCA Short Rotary Pen Machines with Coreless Flat Motor Tattoo Pen Gun weight Net: 120g Gross weight: 295g Size: 86.2 * 30mm (28.8mm di ujung handap) Packing: pen box with upper and lower tutup + RCA line Colour: 4 warna hideung-pérak-beureum-pink Paraméter: 1. Interface: RCA interface 2. Material: Aluminium alloy 3. Process: CNC integrated fine ukiran 4. Motor: Coreless flat motor 5. Start voltage: 5V 6. Working voltage: 7 -9V 7. Laju: 9V12000 rpm 8. Stroke: 0-3.5mm ...
  • Thunderbolt II Lithium Battery Tattoo Pen

    Pulpén Tato Batré Thunderbolt II

    Bobot bersih: 196g beurat Kotor: 330g Ukuran: 145 * 33mm (bagian batré) (bagian sasalaman 28.5mm) Pakét: Pésti tattoo batré litium + kabel kakuatan USB Warna: warna tunggal, bunderan hideung Struktur: Batré litium bawaan, rajah terpadu pulpén, tengahna tiasa dicabut kanggo ngagentos bagian luhur batré litium; Berlaku: 1. Kabel data USB Android 2. Kaseueuran jarum terpadu di pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Teu aya sirah anu ngecas dina konfigurasi, anjeun tiasa langsung ...
  • Storm II Lithium Battery Tattoo Pen

    Storm II Lithium Battery Tattoo Pen

    Bobot bersih: 205g beurat Kotor: 340g Ukuran: 149 * 32mm (bagian batré) (30.5mm kanggo bagian sasalaman) Paket: Pulisi batré tattoo tattoo + kabel kakuatan USB Warna: 3 warna, bunderan-hideung hideung bunderan-bunderan emas Struktur: Batré litium internal, pulpén terpadu, tengahna tiasa dicabut pikeun ngagentos satengah luhur batré litium; Berlaku: 1. Kabel data USB Android 2. Kaseueuran jarum terpadu di pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Teu aya sirah anu ngecas dina config ...
  • HELLO II Lithium Battery Tattoo Pen

    HELLO II Léi Batré Tato Pena

    Beurat bersih: buleud: 209g beurat kotor: 345g Ukuran: 153 * 32mm, (31.5-32.5mm kanggo bagian sasalaman) Pakét: Pulisi batré tattoo tattoo + kabel kakuatan USB Warna: hideung-sliver-gold Struktur: Batré lithium internal , pulpén terpadu, tengahna tiasa dicabut pikeun ngagentos satengah luhur batré litium; Berlaku: 1. Kabel data USB Android 2. Kaseueuran jarum terintegrasi di pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Teu aya sirah anu ngecas dina konfigurasi, anjeun tiasa langsung nganggo t ...
  • Trident II Lithium Battery Tattoo Pen

    Trident II Léi Batré Tattoo Pen

    Beurat bersih: 228g beurat Kotor: 363g Ukuran: 145.5 * 33mm (bagian batré) (33.5mm kanggo bagian sasalaman) Paket: Pulisi batré tattoo tattoo + kabel kakuatan USB Warna: warna tunggal, bunderan hideung Struktur: Batré litium bawaan, terpadu pulpen, tengahna tiasa dicabut kanggo ngagentos bagian luhur batré litium; Berlaku: 1. Kabel data USB Android 2. Kaseueuran jarum terpadu di pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Teu aya sirah anu ngecas dina konfigurasi, anjeun tiasa langsung ...
  • Lightning II Lithium Battery Tattoo Pen

    Kilat II Litium Batré Tattoo Pen

    Beurat bersih: 200g beurat Kotor: 340g Ukuran: 145.5 * 32mm (bagian batré) (30mm bagian sasalaman) Pakét: Péri litium batré tattoo + kabel kakuatan USB Warna: warna tunggal, bunderan hideung Struktur: Batré litium bawaan, pena tato terpadu , tengahna tiasa dicabut pikeun ngagentos satengah luhur batré litium; Berlaku: 1. Kabel data USB Android 2. Kaseueuran jarum terpadu di pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Teu aya sirah anu ngecas dina konfigurasi, anjeun tiasa nganggo mobi ...
  • Lightning Tattoo Battery Pen Machine

    Mesin Pen Batré Tato Kilat

    Pakét: kotak panutup luhur sareng handap + pulpen tato + Struktur kabel kakuatan USB: Batré litium internal, pulpén terpadu, cincin tengah tiasa diputer pikeun ngagentos batré litium; Diterapkeun: 1. Kabel data USB Android 2. Kaseueuran jarum terpadu di pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Henteu aya sirah anu ngecas dina konfigurasi, anjeun tiasa langsung nganggo carjer telepon sélulér Produk: 1. Kualitas bahan: alloy aluminium, LOGO tiasa laser ukiran; 2. prosés: CNC ...
  • Thin Permanent Makeup & Tattoo Pen Machines with Coreless Motor

    Makeup Permanén Tipis & Mesin Pen Tato sareng Motor Coreless

    RCA Interface Tattoo & Makeup Pen Gun Coreless Motor Tattoo Pen Machine pikeun Tato sareng Makeup Net beurat: 87.2g beurat Kasar: 207g Ukuran: 124.5 * 18.5mm (bagian paling kentel di tengahna nyaéta 24mm) Pakét: kotak kerang + garis RCA Warna: 4 kelir hideung-beureum-kulawu-emas Parameter: 1. Interface: RCA interface 2. Material: Aluminium alloy 3. Process: CNC integrated Precision ukiran 4. Motor: Coreless 17 * 25 motor 5. Start voltage: 5v 6. Working voltage: 7-9V 7. Stroke: 3.5mm 8. Jarum outlet: Gen ...
12 Teras> >> Halaman 1/2