Métode Pamayaran

Aya sababaraha cara anu béda pikeun mayar Pesenan MOLONG TATTOO SUPPLY anjeun:

1) PayPal

2) Western Union

3) Transfer Bank (TT)

1) Pamayaran ngalangkungan PayPal

Rekening Paypal Perusahaan: luckybuyboxtattoos@gmail.com

1) Kalayan PayPal, anjeun tiasa ngirim pembayaran gancang sareng aman online.

2) Ngaliwatan PayPal, anjeun tiasa mayar nganggo kartu kiridit, kartu debit, atanapi saldo rekening bank.

3) Sakali pesen anjeun dikintunkeun, anjeun bakal dialihkeun ka situs PayPal dimana anjeun tiasa mayar.

Kaunggulan kalayan ngagunakeun PayPal:

a) Pamayaran tiasa dilacak. Anjeun tiasa ngalacak status pamayaran anjeun nganggo akun PayPal anjeun.

b) Pamayaran henteu meryogikeun anjeun nganggo kartu kiridit online (anjeun tiasa mindahkeun langsung tina rekening bank anjeun).

MOLONG TATTOO SUPPLY henteu ningali nomer kartu kiridit anjeun (aman énkripsi liwat sérver PayPal)

2) Pamayaran ngalangkungan Western Union

Kami ogé resep nampi pambayaran Western Union kanggo kaseueuran pesenan. Mangga tingali inpormasi pamayaran ieu kanggo terang langkung seueur.

Nami payun: YONGBING

Nami pengker: PENG

Nagara: CHINA

Bewara Penting: Punten email nomer NOMOR anjeun, Nomer Kontrol UNESA BARAT, sareng NOMOR TELEPON SENDER ka molongtattoosupply@gmail.com saatos anjeun ngirim pangmayaran liwat Western Union.

3) Pamayaran ngalangkungan Transfer Bank

Inpormasi Transfer Bank

Nami akun: LI ZE MIN

Akun bank: 3584 7088 7859

Kodeu Swift: BKCHCNBJ92H

Bank Waris: Bank OF CHINA YIWU SUB-BRANCH YANG SUB-BRANCH

Alamat Bank: 503 JIANGDONG ROAD YIWU ZHEJIANG CHINA

Upami anjeun mayar ku Bank Transfer

Punten Catet: 1. Pilih Transfer Bank, punten nyerat waé pikeun "Dagang", maka urang tiasa kéngingkeun artos.

                    2. Mangga pilih "KAMI" dina Detil Biaya.

                    3. Punten nyerat nami anjeun, nagara sareng nomer Invoice dina Detil Pamayaran.