Jaminan kami

Perhatian Profesional, Perawatan Profesional

Kontrol Kualitas MOLONG Ti Sumber Pikeun Pangiriman

Kantos heran naon produk tato anjeun anu nembé dibeli ti Cina? Di MOLONG, bahkan sateuacan pesanan anjeun disimpen naha salaku grosir, distributor, atanapi saha waé anu nembé mésér alat anu pangénggalna - produk kami ngalirkeun kana sistem anu mariksa sareng kualitas cek dua kali, ti mimiti dugi ka pangiriman.

Dina halaman ieu:

Sourcing produk anjeun

Ngolah urutan produk anjeun

Nguji produk anjeun

Bungkus produk anjeun

Nyukcruk produk anjeun

Ngolah Orde Produk Anjeun

Saatos kami nampi pembayaran anjeun (Henteu Perkara Deposit atanapi Pembayaran Pinuh), réréncangan anjeun di MOLONG dipilampah sareng langsung mimitian ngolah pesenan anjeun.

Karyawan urang marios rinci ngeunaan urutan anjeun sareng ngolah pesenan anjeun. Penjualan ngahubungi anjeun bakal tetep ngalacak pesenan anjeun.

Nguji Produk Anjeun

Sanaos pemasok kami sadayana mangrupikeun pabrik anu dipercaya pikeun barang kualitas, kami henteu nyandak kasempetan ku urutan khusus anjeun.

Sadaya produk ngalangkungan prosedur QC anu lengkep:

Sadayana mimitina dialihkeun ka Pusat Distribusi Internasional kami dimana tim inspeksi anu terlatih ngaevaluasi produk anjeun dumasar kana protokol anu ketat sareng syarat pamariksaan. Sareng sarat kami tinggi: ngan 80 persén produk anu mimitina dipilih dibéré cap kami tina persetujuan dina tahap ieu Naha urang ngagaduhan pesen anjeun leres? Sateuacan urang ngawitan ngarangkep, urang parios heula pikeun nyocogkeun pesenan kalayan leres.

Tim Kontrol Kualitas kami nyalira teras masihan produk anjeun pamariksaan sanés, di jero sareng luar, nuturkeun protokol sareng syarat anu ketat.

Upami produk cocog sareng standar kami, kami masihan cap kami pikeun persetujuan. Ayeuna parantos siap dikirim ka anjeun!

Garis protokol QC kami

Ngepak Produk Anjeun

Tim pengepakan sareng pangiriman MOLONG ngalir sapertos jam, sanaos urang nyalira nyarios kitu. Barang-barang anu teras-terasan dipariksa pikeun naon waé cacat produksi sareng desain sateuacan aranjeunna dikirimkeun pikeun mastikeun yén barang anu anjeun bogoh online nyaéta barang anu anjeun tampi ti kurir kami. Anggota tim kami mariksa slip pesanan kalayan konfirmasi pameseran online anu asli, teras marios produk anu ditarik tina rak kanggo mastikeun éta produk anu didaptarkeun.

Teras, sareng ngan harita, naha tim ngalih kana bungkus urutan, dobel-up (sareng sering langkung) dina bungkus gelembung sareng pita.

Salajengna, éta kaluar panto dina tangan anu aman sareng kurir anu dipercaya sareng diverifikasi.

Nyukcruk Produk Anjeun

Sakali produk anjeun ninggalkeun panto kami, kami tetep ngalacak dugi ka anjeun. Tim layanan palanggan MOLONG sok damel di balik layar pikeun ngabéréskeun unggal kabutuhan sareng pamundut anjeun. Kami ngalacak pangiriman anjeun sacara real-time, sareng sayogi pikeun anjeun pikeun ngajawab patarosan, naha ku email, live chat, atanapi ngalangkungan telepon. Henteu masalah masalahna, kami salawasna didieu pikeun ngalayanan anjeun.

Inspektur MOLONG nuju Di Gawe

Tim propésional urang damel henteu lirén dina waktos-waktos pikeun mastikeun yén produk anjeun dugi ka standar anu anjeun peryogikeun sareng pantes.