Warta

  • MO Machine and Cartridges

    Mesin MO sareng Kartrid

    Seueur seniman tato parantos ngamimitian nganggo mesin mérek MO sareng kartrid, sareng seueur panyadia tato peryogi penjualan sareng promosi éksklusif di daérahna. Tujuan mérek MO urang nyaéta pikeun ngajantenkeun seniman tato pengalaman tattoo anu langkung saé sareng alat-alat tato MO, sareng ngajantenkeun alat-alat tato ...
    Maca deui
  • Wireless Tattoo Pen Machine

    Mesin Pen Tato nirkabel

    Mesin tato mangrupikeun perlengkapan penting dina prosés tato. Unggal seniman tato nyéépkeun artos anu pas pikeun ngagaleuh mesin tato. Mesin anu urang anggo ayeuna parantos maju sareng hadir kalayan seueur fitur, aya seueur kamajuan téknologi anu kajantenan ...
    Maca deui
  • Development of Tattoo Cartridges

    Ngembangkeun Cartridge Tato

    Ngembangkeun pakakas tato, ti mimiti jarum tradisional dugi ka jarum kartrid tato, parantos ngajantenkeun tato langkung merenah, sareng langkung gampang dianggo. Dina taun-taun ayeuna, jarum kartrid parantos ngadominasi pasar jarum tato di dunya. MOLONG TATTOO SUPPLY parantos seueur ...
    Maca deui