Magic 5CM Grips Cover Elastis Adhesive Covers Disposable Tattoo Grip Bandage

Pedaran pondok:


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Panutup cengkraman tattoo ajaib / perban

    Perkenalan: 5.0CM GRIP COVER, cocog kanggo ukuran naon waé, gaya naon waé cekelan Seueur warna dina sayogi. nalika anjeun mesen, punten tinggalkeun kami warna anu anjeun resep. Anggoan panggunaan, kaamanan, kaséhatan, lingkungan, raoseun! Operasiana saderhana, gampang dianggo, sadayana tiasa ngatur.

    Bahan Lawon Non anyaman
    Warna Beureum, Biru, Hideung, Héjo, Kamuflase
    Lem Telat atanapi bébas laté
    Lebar 5cm
    Fitur Fléksibel, enteng
    Pamakéan Tiasa dibungkus ku cekelan tato

    Ukuran: 2,5 cm (0,5 inci), 5 cm (1 inci)

    Panjang ngalegaan: 4,5 méter

    Paking: 24 pcs per kotak, 12 box per karton, 288 pcs per karton

    Bahan: lawon non-anyaman khusus elastis.

    Fuction: Bungkus sampul panutup tato tiasa dibungkus dina cekelan cecekelan mesin tato

    Kauntungan: napel diri, gampang dibungkus dina tangkeupan kalam tattoo, tangkep tato SS sareng cekelan anu tiasa dianggo. Ngadamel cekelan kana ukuran naon waé anu anjeun resep, sareng raoseun dina nanganan perasaan.

    Kauntungan urang tina bungkus pita cekelan:

    1. kualitas saé, bahan kelas tinggi sareng panjang panjangna diperpanjang.

    2. harga hébat. pananyaan kuring, anjeun bakal meunang reuwas.

    3. pilihan khusus. Kotak ngarobih, ngarangkep ngaropea, Customized oppbag,

    4. inti batin khusus (logo percetakan). Urang ngadamel OEM pikeun seueur supplier tattoo pro.

    Ngayakeun perekat perekat tattoo dina tempatna. Perban komprési LIGHTWEIGHT anu nempel sorangan, henteu kana bahan atanapi kulit anu sanés. TANPA nganggo klip atanapi pengikat.

    Cohesive Tattoo Grip Cover Wraps mangrupikeun Warna-Coding peralatan anjeun sareng bungkus cekelan.

    Strip Perekat Diri ieu Ringan, 1 kotak kalebet 12 gulungan 2 ″ lebar perban 4,5M panjangna

    Warna: biru héjo beureum camo konéng Campur. Punten dicatet: kirimkeun warna sacara acak.

    GANDA - Panutup Pakem tato tiasa dibungkus dina cekelan cekelan mesin tato. Ngabantosan nyegah cecekelan cecekelan sareng nyiptakeun karya seni tattoo anu sampurna. Ogé tiasa dilarapkeun pikeun mayungan seueur bagian awak.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali