Cartridge Jarum Tato LBB kalayan mémbran lemes

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1) Cartridge Jarum Héjo Anyar, kartrid tato kualitas luhur

2) Cocog sareng kaseueuran cekelan kartrid ukuranana & mesin dina pasaran

3) Dijieunna tina stainless steel médis. Mémbran kaamanan di jero sistem

4) EO Pra-sterilisasi sareng rangkep dina bungkus blister steril

5) Perumahan low profil & aliran mangsi anu langkung saé & dibentuk dina jero

6) Pra-sterilisasi ku gas etilén oksida

7) Dihasilkeun kana spésifikasi CE, ISO-9002 & EN

Naha mésér barang borong ti kami?

Bursa Grosir Anu Pangsaéna

Saham Grosir Terbaik Salaku perusahaan borongan anu ngarah di dunya, kami nyayogikeun langkung ti 100 rebu barang dagangan anu bermutu tinggi sareng produk nami merek terkenal, sadayana kalayan harga borongan. Ngalaman jasa propésional sareng produk kualitas buatan China ayeuna.

Gratis gabung

Ngadaptarkeun ngan ukur peryogi detik sareng gratis, saatos éta anjeun bakal ngagaduhan keranjang balanja anu anyar pikeun dieusian ku naon waé anu anjeun pikahoyong! Anu anjeun kedah ngamimitian nyaéta alamat email anu valid. Ngawitan mésér online sareng grab tawaran ayeuna!

Teu Pesenan Minimum

Kaseueuran produk kami dina halaman wéb kami henteu ngagaduhan syarat minimum order, janten anjeun tiasa balanja produk ritel dina jumlah anu anjeun pikahoyong! Grosir tiasa balanja tatanan ageung sareng nikmati harga borongan! Kotektak rupa-rupa produk urang ayeuna sareng tingali ku nyalira.

Pangiriman Gancang Pikeun Sadaya Saham Grosir Kami

Kami nganggo DHL, FEDEX, UPS sareng EMS pikeun ngintunkeun sadayana bungkus kami. Ti Luckybuybox's wareroom ka tujuan utama di Amérika Kalér, Éropa sareng Australia, pangiriman ngan ukur peryogi 3 dugi 6 dinten. Pesen dinten ayeuna sareng istirahat gampang!

Gampang mesen

Anjeun tiasa mesen barang ngalangkungan halaman wéb sacara langsung. Kami nampi PayPal pilihan pambayaran anu aman. Kami ogé nampi Transfer Bank sareng pembayaran Western Union. Ngamimitian dinten ayeuna! Balanja Online aman

Kaamanan mangrupikeun prioritas utama dina Luckybuybox.com. Kami mastikeun kaamanan sadaya data transaksi ku ngagunakeun panyadia solusi kaamanan canggih, tetep aman online sareng kami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali