Kapasitas ageung 1800mAh Waktos sareng Memori Ganti Batré Tato Kanggo pulpén nirkabel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Batré Pen Tato

Antarmuka USB Android

Kapasitas Batré: 1800 mAh

Waktos Recharging:

1,5-2 Jam

Waktos damel:

7-8 jam

Fungsi waktos

Fungsi mémori

Parameter kakuatan:

1. Input: Alatna dieusi ngalangkungan port ngecas USB, teras batré lithium disimpen. Batré internal nyaéta 3 buah, 600mA / sapotong, batré 3.7V;

2. Kaluaran: Arus kaluaran dibereskeun dina 2A, sareng batré litium ngaleupaskeun panyimpenan listrik liwat aktivasina konci saklar, sareng nyayogikeun kakuatan ka motor bawaan pikeun ngamimitian kalam. Kisaran tegangan: (5-12V) Pencét tombol "+" atanapi "-" pikeun ngalihkeun rentang voltase, 5V mangrupikeun tegangan anu panghandapna, 12V mangrupikeun tegangan pangluhurna, sareng rentang pangaturan nyaéta 0,5V unggal waktos;

3. Panyimpenan listrik: Éta tiasa ditagihkeun liwat kabel data USB anu cocog. Éta tiasa ditagih sapinuhna dina 1,5-2 jam dina kaayaan teu normal, sareng éta tiasa dieusi pinuh dina 4 grid. Éta tiasa dianggo langkung ti 7 jam dina kaayaan 8V, sareng voltase stabil. Nalika kisi listrik anu pangsaéna kénca, éta kedah ditagihkeun pikeun mastikeun panggunaan normal anu salajengna;

4. Titik jual: ①. Operasi saderhana, panggunaan anu merenah, hiji pulpén tiasa dianggo, henteu aya catu daya pedal; . Layar LCD HD, layar ageung, penampilanana saé; . Umur batre ditingkatkeun, waktos damel sahenteuna 7 jam, Pastikeun kaluaran stabil; . Tampilan diversified, tampilan langsung jam kerja sareng tingkat tegangan, intuitif, merenah sareng praktis; . Bagian sasalaman téh ngukir sareng motong desain non-slip, panggunaan jangka panjang, ngesang sareng henteu leueur; . Tiasa dipésér nyalira Batré lithium cut satengah tiasa digentos, sababaraha luang, darurat sareng bébas hariwang; . Éta tiasa dilengkepan adaptor RCA, nganggo catu daya, kawat kait sareng pedal suku kanggo operasi, hiji stroke tiasa dianggo pikeun sababaraha tujuan; . Port pin kartu ukuranana standar Cheyenne, lumaku Kaseueuran jarum terpadu di pasar; . LOGO ukiran laser, gratis tina 20 sét, satengah handap gaya tiasa disaluyukeun pikeun jumlah anu seueur; . Kaluaran ditingkatkeun, kaluaran 2.0A, pikeun mastikeun kakuatan anu cekap, séant sareng fogging kalayan gampang; 11. cecekelan pangaturan diwangun-di kalayan bola baja posisi stainless steel grade tinggi, anu tiasa disaluyukeun akurat, sora na jelas sareng pangaruh pamakean langkung saé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali