KingKong 3 Mesin Cartridge Tato

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Motor coreless Jerman

Kacepetan Puteran: 12V 11000rpm

480 torsi ageung

FREIGHT AIR: Cara anu pangsaéna pikeun ngirim kiriman ukuran sedeng (langkung ti 100kg) atanapi nalika timeline anjeun henteu tiasa ngantosan angkutan laut. Ongkos angkutan udara didasarkeun kana beurat sareng polumeu. Sababaraha barang sapertos busa ngabutuhkeun seueur rohangan tapi alit pisan sareng sababaraha barang sapertos beusi beurat pisan tapi peryogi sakedik rohangan. Biaya pengiriman barang saleresna nyandak beurat sareng volume duanana janten tinimbangan. Sacara umum, waktos transit henteu langkung ti 10 dinten damel sareng biasana ngan ukur 3-5 dinten. (Punten perhatoskeun yén angkutan udara ngan ukur pangiriman ka bandara pangcaketna anjeun. Agén pengiriman barang anjeun masih kedah ngatasi bea cukai sareng transportasi darat ka gudang anjeun). Air Waybill (AWB) mangrupikeun buktina dokumenter ngeunaan kontrak antara EM sareng operator. AWB bakal dikirimkeun ku kargo udara sareng janten resi kiriman, bentuk faktur, sertipikat asuransi, sareng dokumén anu dibutuhkeun pikeun bea bea cukai.

SEA FREIGHT: Metodeu pengiriman barang anu paling épisién sareng utama pikeun bisnis impor sareng ékspor global. Kami tiasa ngatur pangiriman ti pabrik kami, ti Shanghai anu pang caketna, ka palabuan anu pang caketna, atanapi dugi ka fasilitas anjeun (henteu kalebet tarif sareng pajak). Kami tiasa ngirimkeun beban kontainer lengkep (FCL) atanapi kirang ti beban wadah pinuh (LCL). Ongkos pikeun wadah 40 "ngan sakitar 50% langkung seueur tina wadah 20" sareng 40 "HQ sakitar harga anu sami sareng wadah 40" GP. Maksimum beban sakitar 20 ton. Reps penjualan kami tiasa mamatahan anjeun ngeunaan tip pengiriman. Salaku conto, upami anjeun kirang ti 8cmb kami bakal nyarankeun anjeun ngan ukur ngirim LCL. Upami anjeun langkung ti 15cbm anjeun panginten ngémutan deui kanggo ngamuat wadah lengkep kusabab cara anu paling murah nyaéta ngirimkeun FCL. Bobot / volume anu minimum anu tiasa ditagih pikeun LCL nyaéta 1 cbm atanapi 1 ton, janten pikeun pesanan anu sahandapeun 100kg urang tiasa nyarankeun angkutan udara atanapi bahkan pengiriman ekspres.

Transportasi ku laut sagara lambat sahingga perencanaan anu pas mangrupakeun konci. Kami nyarankeun nempatkeun pesenan 3 bulan sateuacana. Salaku conto. Upami anjeun peryogi barang anjeun siap pikeun usum Natal, anjeun langkung saé mesen dina bulan Agustus atanapi bahkan sateuacana. Anjeun tiasa ogé ngabagi kiriman kana 2 bagian: perséntase alit ku hawa, istirahat ku laut.

Ngabersihan sareng nyokot atanapi ngirim pesen anjeun tiasa dilakukeun ku anu mésér atanapi pabean bea cukai. Anjeun bakal tiasa ngadaptarkeun dokumén éntri ka bea cukai, ngatur pikeun mayar tugas, pajeg sareng biaya anu sanés. Gumantung kana nagara, éta tiasa rumit; janten kami nyarankeun nganggo calo khusus kanggo bantosan. Kami bakal nyayogikeun anjeun Bill of Lading, Invoice, Certificate of Origin, sareng Packing List. Salawasna parios pikeun mastikeun yén inpormasi lengkep sareng akurat sareng neraskeun ka calo pabeayaan anjeun gancang-gancang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali