Iphise Tattoo Power Supply

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Dua Modeu Kontrol Sumber Daya Digital pikeun mesin Tato Multifungsi Tangkorak Beureum Tangkorak Pasokan Daya

1. Catu daya gaduh tombol waktos, pencét pikeun nyetél ngamimitian sareng ngeureunkeun, pencét panjang tilu detik dugi ka nol beberesih

2. Ku tombol tambah sareng dikurangan, pencét panjang teras-terasan tiasa nambihan sareng ngirangan tegangan.

3. Gaduh léngkah panjang sareng jog mode dual pikeun pindah.

4. Opat tombol tiasa disetél pikeun ngahémat karya tegangan urutan kaopat.

5. Konvérsi mode dual

6. Fungsi mémori

7. Fungsi waktos

MOLONG TATTOO SUPPLY mangrupikeun pabrikan alat tato anu propésional anu parantos lami di bidang ieu. Urang Ukur nyayogikeun produk kualitas luhur dina harga kalapa sareng nyayogikeun jasa purna jual. Kami nyayogikeun seueur pilihan kartrid tato, tabung tato sekali pakai, tips tato, tangkepan tato, jarum tato, mesin tato, pakakas tato, suplai kakuatan tato, pasokan tindik sareng aksesoris tato. Kami komitmen pikeun ngadamel produk anu berkualitas sareng nyayogikeun jaminan kualitas. Kami henteu lirén ngembangkeun gaya anyar.

FAQ

1. Naon anu janten bungkusan na?

Pakét sareng mérek kami, Pakét nétral, bungkus OEM (Upami langkung seueur dipénta, aranjeunna tiasa nempatkeun logo na dina bungkus, tiasa ditawar)

2. Kumaha kualitas na?

Kami ngajamin produk-produk anu bakal aranjeunna peroleh kumplit, bersih, dioperasikeun saé.

Pabrik Inspéktur bakal mastikeun yén bungkus dina kaayaan saé sateuacan pangiriman. Salaku tambahan, pikeun masalah naon waé anjeun tiasa ngahubungi MOLONG saatos penjualan, anjeun pasti tiasa kéngingkeun jawaban sareng solusina.

3. Harga naon anu urang gaduh?

Harga pabrik. Kami pabrik, urang tiasa nawiskeun harga kalapa. Hususna pikeun pamorong, diskon khusus pikeun aranjeunna pikeun ngabantosan aranjeunna ngagaleuh pasarna gancang.

4. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto?

Nyaéta nego. Biasana urang henteu nawiskeun sampel gratis. Dina sababaraha kaayaan klien kedah mayar kiriman, sareng kami ngirimkeun conto cekelan, jarum sareng sababaraha asesoris. Pikeun palanggan poténsial, kami nawiskeun sababaraha diskon khusus.

5. Sabaraha lami kiriman bakal?

Pikeun ngirim ku Express sapertos DHL, UPS, Fedex, TNT, EMS sareng sajabana, biasana 3-10 dinten,

Pikeun dikirimkeun ku kapal, butuh waktos antara 15 sareng 45 dinten.

Gumantung kana alesan pikeun jumlah pesanan, agén, jarak, sareng prosés clearance tina bea cukai, jsb.

6. Naon cara mayar?

T / T (transfer bank), Western Union, Paypal, pembayaran jaminan Alibaba, Alipay Jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali