Tip Pakai Plastik Hurricane Bodas

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Dijual ku KOTAK 50

Ukuran:

** 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R

** 3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D

** 4F-5F-7F-9F-11F-13F-15F-17F

Kualitas luhur palastik keras PVC nyegah ngalipet

Pra-Sterilisasi ku EO Gas

Individu Blister rangkep

Cocog sareng Sadaya Pakem tattoo

Ukuran tip anu tepat

Panjangna: 50mm

Panjelasan Produk

Tip tato disposable badai didamel tina plastik kelas médis, aman sareng higienis.

Tip anu dirancang kalayan saé ngamungkinkeun sisipan jarum lemes sareng aliran mangsi anu saé.

Tip semi-transparan pikeun idéntifikasi warna langkung gampang.

Blister individu rangkep, pre-sterilisasi sareng gas EO sareng indikator sterilisasi tambahan aya dina jero.

Warna na tiasa disaluyukeun pikeun jumlah anu ditangtoskeun.

Pariksa homepage kami pikeun langkung seueur produk tato !!!

Bungkusan & Pengiriman

Blister individu dibungkus sareng gas EO disterilkeun.

50 pcs per kotak, 100 kotak per karton.

Pikeun ritel, pesenan anjeun bakal dikirimkeun ku kurir ekspres, sapertos FedEx, UPS, TNT, DHL sareng EMS.

Pikeun borongan, kami ngadukung transportasi laut sareng udara.

Kusabab angkutan barang kapangaruhan ku seueur faktor, jumlah khusus bakal diinformasikeun saatos pesen anjeun dikonfirmasi.

FAQ

Q: Naon kaunggulan produk MOLONG TATTOO?

A: Perusahaan kami salawasna nyandang prinsip nyayogikeun palanggan produk kalayan kualitas luhur, harga kalapa, saé praktis ngagunakeun akal sareng jasa super jual.

Q: Kumaha mesen produk anjeun?

A: Nalika wareg sareng produk kami, punten wartoskeun ka penjualan kami modél produk. Penjualan bakal ngadamel INVOICE dumasar kana pamundut pelanggan. Dipariksa sareng dibayar ku nasabah, urang bakal ngatur barang sareng ngawartosan nomer lacak na enggal. Biasana pengirimanna bakal DHL, UPS, FEDEX sareng TNT.

Q: Naha jasa OEM / ODM tiasa ditampi?

A: Perusahaan kami sanggup ngalakukeun jasa OEM / ODM dina mesin, pigmén, jarum, numutkeun sarat konsumén. Kami tiasa ngalakukeun sababaraha warna, cetak LOGO, rangkep seri, jst.

Dumasar kana modeu produk anu béda-béda, istilah ngalakukeun OEM / ODM bakal béda. Mangga kontak kami pikeun langkung jelasna.

Sakali langkung rinci atanapi katalog, punten kirimkeun pamundut ayeuna


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali