HELLO II Léi Batré Tato Pena

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Beurat bersih: buleud: 209g beurat kotor: 345g

Ukuran: 153 * 32mm, (31.5-32.5mm kanggo bagian sasalaman)

Pakét: kalam batré litium pulpén + kabel kakuatan USB

Warna: hideung-sliver-emas

Struktur: Batré litium internal, pulpén terpadu, tengahna tiasa dicabut pikeun ngagentos satengah luhur batré litium;

Diterapkeun: 1. Kabel data USB Android 2. Kaseueuran jarum terpadu di pasar (ukuran standar Cheyenne) 3. Henteu aya sirah ngecas dina konfigurasi, anjeun tiasa langsung nganggo hp ngeusian telepon sélulér;

Parameter produk:

1. Kualitas bahan: alloy aluminium;

2. prosés: CNC terpadu ukiran rupa;

3. Antarmuka ngecas: Antarmuka kabel USB Android;

4. kapasitas batré: 1800mA;

3. waktos ngecas: muatan gancang, tiasa ditagihkeun pinuh dina waktos 1,5-2 jam tanpa listrik;

3. Anggo waktos: Arus kaluaran nyaéta 2.0A, dina tegangan 8V normal, éta tiasa dianggo teras-terasan salami 7 jam, voltase stabil, sareng panggunaan intermitén tiasa dianggo sakitar 8 jam;

4. Eusi tampilan LCD: ngetang waktos damel (ngitung jam-menit) + tegangan kaluaran dua digit + kapasitas batré;

5. Motor: Motor Coreless (révolusi 9V12000);

6. Jarak perjalanan: 0-0.35mm;

7. Tegangan ngamimitian: kalayan fungsi mémori, tegangan ngamimitian mangrupikeun nilai tina voltase pareum anu terakhir;

8. Kisaran tegangan kerja: 5-12V;

Pitunjuk pikeun dianggo:

Alatna nyaéta pena tato nganggo batré lithium internal, anu tiasa dianggo langsung tanpa pedal sareng garis kait. Éta diwangun ku dua bagian: 1. Bagian luhur suplai kakuatan batré litium 2. Beulah handap pena tattoo; bagian tengahna tiasa dicabut kanggo ngagentos bagian luhur batré litium, Fungsi khusus sapertos kieu:

1. Hurung: pencét panjang tombol tengah "O" salami 5 detik dihurungkeun, teras pencét panjang salami 5 detik pareum;

2. Ngareureuhkeun: Salila damel normal, pencét pondok tombol "O" pikeun ngareureuhkeun padamelan, teras pencét pondok deui pikeun ngahanca damel;

3. Saluyukeun tegangan: saluyukeun kisaran tegangan ku mencét tombol "+" atanapi "-", sareng saluyukeun 0,5V unggal waktos, voltase minimum: 5V, voltase maksimum nyaéta 12V;

4. Témbong batré: Éta ditingalikeun dina layar LCD, éta dieusi sapinuhna nepi ka 4 sél, sareng batréna kedah dieusi nalika sél terakhir ditingal;

5. ngecas poean: port ngecas éksternal, nganggo kabel data USB Android pikeun ngeusi batre;

6. jaminan batré litium: garansi sataun, satengah luhur batré litium tiasa dipésér nyalira pikeun ngagentos;

Parameter kakuatan:

1. Input: Alatna dieusi ngalangkungan port ngecas USB, teras batré lithium disimpen. Batré internal nyaéta 3 buah, 600mA / sapotong, batré 3.7V;

2. Kaluaran: Arus kaluaran dibereskeun dina 2A, sareng batré litium ngaleupaskeun panyimpenan listrik liwat aktivasina konci saklar, sareng nyayogikeun kakuatan ka motor bawaan pikeun ngamimitian kalam. Kisaran tegangan: (5-12V) Pencét tombol "+" atanapi "-" pikeun ngalihkeun rentang voltase, 5V mangrupikeun tegangan anu panghandapna, 12V mangrupikeun tegangan pangluhurna, sareng rentang pangaturan nyaéta 0,5V unggal waktos;


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali