Kit Pena Tato kualitas alus Tanpa Aluminium Case TZ-008

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1) Mesin Tato Pena 1 pcs

2) Power Supply 1 pcs

3) Foot Switch 1 pcs

4) LBB Cartridges Jarum 40 pcs (10pcs Kanggo Unggal) 3rl, 5rl, 5m1,7m1

Ngumpulkeun Pakarang

1. Sanitasi panangan anjeun. Senjata tato kedah diubaran kalayan ati-ati pisan. Candak ati-ati sateuacan nanganan mesin ieu. Ngumbah leungeun nganggo sabun antibakteri atanapi nganggo sarung tangan lateks.

2. Ngenalkeun diri nganggo bedil. Pigura nahan sadayana potongan babarengan. Teras anjeun gaduh dua coil éléktromagnétik anu nyayogikeun kakuatan pikeun mesin. Coil gancang mindahkeun palang armature, anu disambungkeun kana jarum dihalang. Catu daya nyambung ka gulungan éléktromagnétik. Sadaya komponén ieu tiasa dipiceun atanapi diganti upami diperyogikeun.

3. Ngumpulkeun laras. Mariksa cekelan bedil. Aya dua sisi cekelan pikeun tabung sareng ujung bedilna. Atur ieu kana panjang anu pikaresep, sareng ketang dua sekrup dina cekelan. Rata-rata jarum henteu kedah ngaleuwihan ujung langkung ti 2 mm sareng henteu kirang ti 1 mm. Upami aya getih anu kaleuleuwihi, maka jarum anjeun panjang teuing.

4. Siapkeun jarum. Tingali kana jarum anu anjeun tampi ku iket. Anjeun kedah ngagaduhan sababaraha ukuran jarum anu béda. Pasang salah sahiji jarum ku ngalebetkeun kana tabung nuju ujungna. Ati-ati ulah kusam jarum nalika dirakit.

5. Ngamankeun puting. Puting, ogé katelah grommet, ngamankeun jarum sareng cekelan kana dasar gun. Tempatkeun puting dina pin bar angker. Kenceng tungtung jarum jarum kana puting.

6. Saluyukeun jarum. Sakali anjeun parantos ngempelkeun cekelan, anjeun kedah nyaluyukeun panjang sabaraha jarum anu kakeunaan. Anjeun tiasa nyetél paparan jarum ku nyaluyukeun vise tabung. Vise tabung mangrupikeun sekrup anu tiasa diatur di antawis angker sareng jarum.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali