Korsi tilepan multifungsi deui pinuh pikeun Tato, Perawatan Kaséhatan, Pijat, Akupungtur

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kursi Tato Balik Pinuh, Kursi Kaséhatan Tilepan Kursi Pijat Korsi Pijat Korsi Ngepak Kursi Akupungtur Kursi Tato Multifungsi Kursi Héjo PU

Ngaran Produk: Kursi Pijet Tato Tilepan

Beurat produk: 13KG

Warna produk: hideung

Bahan produk: kulit PU anu ramah lingkungan, spons bénten-luhur, logam dicét

Fungsi produk: jangkungna adjustable

Tempat anu lumaku: toko tato / toko pijat / toko kecantikan

Ukuran Paket: 121 * 27 * 53CM

Pakét Beurat: 13KG

Fitur konci:

Pamungkas dina kanyamanan - Sistem Kapadetan Laju Déngdék Tinggi ditambah ku kulit sintétik anu lemes, tahan minyak sareng tahan cai

Portabilitas - Ringan sareng lipat

Kasus Mawa Premium kalayan Tali Kalebet

Kakuatan, Stabilitas sareng Kinerja Langkung Luhur - Sistem Kuncén Ngaleupaskeun Gancang & Slip Free Footing

Pigura baja lengkep padet sareng noise

Serbaguna pikeun ngarobih posisi sareng jinis awak - diluyukeun kana sagala jangkungna sareng kanyamanan anu dipikahoyong ku klien anjeun, Izin korsi anu tiasa diatur tiasa ngabalikkeun klién kanggo padamelan suku, suku, atanapi awak payun.

Adjustable Ultra Lemes Nyanghareupan Nyanghareupan, Dada Dada, Panangan Sésa sareng Korsi

Kukuh, awét, Ringan, sareng Nyaman - Korsi Pijat Portabel.

- Kulit anu ramah pikeun kulit

- bolu kapadetan tinggi

- kanyamanan bantal adjustable

- Bantal raray tiasa disaluyukeun

- Tikar pelindung

Ngeunaan barang ieu

Chair Kursi Pijat Kami】 -Ini korsi pijet deui anu tiasa dilipat sareng portabel kalayan jangkungna anu tiasa diatur, anu tiasa sacara gampang nampung balaréa jangkung 140-200 cm. Panangan sirah, dukungan dada, panangan sareng bantal sadayana tiasa diatur pikeun nyayogikeun pangalaman pijat terapi anu méwah sareng nyaman.

【Tahan】 -Dibuat pigura logam, permukaan dicét bubuk bubuk tinggi, tahan minyak PU kulit sareng tahan cai, bébas CFC, gampang dibersihkeun, awét.

【Nyamanan seat -Kurungan ergonomis, dampal dada sareng dukungan sirah, panangan sadangan saderhana sareng alat panyandian korsi, tiasa adaptasi sareng awak sadaya konsumén, mastikeun konsumén anjeun raoseun sareng santai.

【Adegan】 -Ini korsi pijatan lipat hemat-rohangan, biasana dianggo pikeun masagi tukang. Éta tiasa dianggo dina salon kageulisan, bumi, gim sareng kantor.

Service Saatos-penjualan jasa products -Produk kami nyaéta penjualan langsung pabrik, jaminan kualitas, toko khusus fokus kana pangalaman pelanggan, kami bakal ngarengsekeun masalah dina waktosna, mangga kontak kami dina waktosna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali