Ngalihkeun Kaki & Kabel Klip

  • Stainless steel Tattoo pedals

    Pedal tato stainless steel

    Nami produk: pedal stainless steel (ageung sareng alit) ageung: ukuran pedal: 70 * 105 * 25.5mm ukuran kemasan: 120x80x72mm Leutik: ukuran pedal: 60 * 76 * 25.5mm ukuran kemasan: 103x75x62mm ageung: beurat bersih: 284g beurat Kasar: 311g Leutik: Beurat bersih: 261g beurat kotor 285g Panjang kabel: 2m Titik jual: 1. Bahan stainless steel, beurat cekap, moal keyeng, tahan kaén sareng gampang dibersihkeun; 2. Aya bantalan pelindung karét dina pedal luhur sareng handap, desain non-slip, raos kaki lemes, tiasa bette ...
  • New Square Tattoo Foot Switch

    Ngalihkeun Tato Alun-Alun Anyar

    Tikar karét anti slip sareng alur di luhur pikeun fiksasi anu langkung saé. Colokkeun telepon nyambungkeun kana pasokan tattoo kakuatan. Spésifikasi: Warna: Hideung Bahan: Acrylic Cord panjangna: sakitar. Daptar Paket 1.5m / 5ft: 1 * Tattoo Foot Switch Pedal Packing & Pangiriman Pikeun langkung mastikeun kasalametan barang-barang anjeun, jasa bungkusan anu propésional, ramah lingkungan, merenah sareng éfisién bakal disayogikeun. INFORMASI PENGIRIMAN 1. Naha anjeun ngirim di dunya? Leres, Kami nuju damel dina nyandak WJX wengi ...
  • Round 360 degree Tattoo Machine Foot switch Foot Pedal

    Babak 360 derajat Tattoo Machine Foot switch Foot Pedal

    Warna: hideung 1. 360 derajat pedal, dihubungkeun ku kawat silikon lemes, panjang kawatna 1,75 méter; 2. Desain non-slip di handapeun pisan ningkatkeun koefisien gesekan sareng lantai, sareng moal aya deui gangguan gerak suku nalika tato; 3. Saklar bintang lima-nunjuk, gerakan mikro anyar (pencét pikeun muka, pencét pikeun nutup), merenah pikeun high-end sareng awét, Nganggo bahan-bahan bermutu, penampilan anu saé; 4. Diuji sacara ketat sateuacan angkat ka pabrik; 5. Suku sw ...
  • Professional Round Foot Control Tattoo Pedal

    Pedal Tato Kontrol Kaki Babak Profesional

    Pedal suku tato mangrupakeun saklar penting pisan pikeun tato. Éta ngagaduhan desain saklar anu sénsitip anu luhur, ku dampal suku anjeun, éta bakal ngajantenkeun mesin mesin tattoo hurung. Bahan paduan, sadar leres-leres 360 ° sakitar konduktivitas gancang, henteu aya sudut maot. Fitur: Bahan paduan, sadar leres-leres 360 ° sakitar konduktivitas gancang, henteu aya sudut maot. Ngajantenkeun sampéan anjeun raoseun pisan, merenah kanggo ngalih, ngirangan kacapean seniman tato. 65 lembar kawat tambaga murni kalayan konduktor listrik anu kuat ...
  • New Skull Premium Quality Tattoo Foot Switch

    Anyar Tangkorak Premium Kualitas Tato Foot Switch

    Fungsi: Pedal suku Profesional pikeun kakuatan suplai Ngaran: Tapak footpedal tato kalebet: 1pc Warna: bakal dikirim ku acak Kauntungan Kami Urang gaduh langkung ti 10 taun pangalaman produk diekspor di Pasar Éropa AS. Kami Tim Pasokan Tato, wilujeng sumping nampi OEM alit pesenan. Komunikasi anu saé, Layanan pangsaéna, Kualitas dijamin kalayan harga penjualan langsung pabrik anu langkung handap! OEM wilujeng sumping. Pengiriman: 1. PENGIRIMAN DUNYA. 2. Pesenan olahan tepat waktu saatos verifikasi pamayaran. 3. Urang o ...
  • 360-degree Tattoo pedal

    Pedal tato 360-gelar

    Nami Barang: Tapak suku pedal Aya 6 jinis tato pedal kaki opsional. Pedal suku tato cocog sareng catu daya sareng mesin tato. Gampang dioperasikeun sareng dianggo, enteng, gampang dibawa. Ngajantenkeun rajah anjeun langkung gampang sareng merenah. Parabot suplai tato propésional pikeun seniman tato. Fitur: Penampilan sareng desain anu saé. Cocog sareng sadaya jinis catu daya mesin tato. Saklar pedal suku digunakeun pikeun ngendalikeun saklar mesin tato. Jalur sambung cukup lami pikeun nyambung ...
  • High Quality Tattoo Machine Foot Switch Foot Pedal Controller Power Supply

    Mesin Tato Kualitas Tinggi Ngalih Kaki Pedal Controller Suplai Daya

    Tikar karét anti slip sareng alur di luhur pikeun fiksasi anu langkung saé. A phono-plug nyambungkeun kana pasokan tattoo kakuatan. Pedal suku digunakeun pikeun ngendalikeun saklar kakuatan mesin tato. Pedal ieu kualitas saé sareng super nyaman. Daptar paket: 1 * Tato Kaki Ngalih Pedal Jasa Kami 1. 2 jam tawaran cutatan. 2. Sadaya email bakal dibales dina 24 jam. 3. fee sampel bakal ngabalikeun duit sakali urutan dikonfirmasi. FAQ 1. Kumaha cara kuring kéngingkeun sampel pikeun mariksa kualitas produk? ...
  • Square Plastic Tattoo Foot Pedal

    Pedal Kaki Tato Plastik Pasagi

    Produk ieu gampang dianggo sareng bakal dianggo saé pikeun anjeun. Naha henteu gaduh pandangan ayeuna? Fitur: Permukaan non-skid sareng basis anti-marring, ngajagi anjeun sareng lantai anjeun. Hideung kalayan desain alun-alun saderhana, alat anu saé pikeun tato. Awét sareng gampang dianggo, pilihan anu pangsaéna pikeun salon kecantikan. Lampu sareng hemat jarak, tiasa dianggo pikeun anjeun. Sampurna pikeun sagala jinis mesin tato. Spésifikasi: Type: Tattoo Foot Pedal Material: Plastik Ukuran Barang: sakitar. 9 * 6 * 2cm / 3.5 * 2.4 * 0.8in (L * W * H) Beurat Barang: Ap ...
  • Five-pointed star 360 round Tattoo Pedal

    Bentang lima nunjuk 360 buleud Tattoo Pedal

    Babak 360 Star Tattoo Foot Switch Pedal Stainless Steel Pedal Pikeun Mesin Tato Tattoo Power Supply Spesifikasi Tato Foot Pedal / Foot Foot ieu mangrupikeun pedal kaki kualitas propésional anu leres anu tiasa dianggo kalayan hadé! Éta ngagaduhan pedal kaki-saklar nganggo anti-selip, basa non-marring. Cocog sareng sadaya jinis catu daya Mesin Tato. Pitur pedal suku tato berkualitas tinggi, modis! Kualitas-propésional, pedal-switch kaki sareng anti skid, base non-marring. Awét, kompak, gampang dibawa sareng dianggo ...
  • Stainless Steel Foot Switch Tattoo Pedal

    Pedal Tato Ngalih Kaki stainless steel

    Kami ningali lélang pikeun 360 ° Star Design Tattoo Foot Pedal kalayan tali 5'ft sareng standar telepon 1/4 ″ telepon-colokan. Fitur dasar anti-marring non-skid. Desain gampang pikeun aksés aksés nyadiakeun kontrol mesin anu luhung. Kami ngagaduhan seueur pilihan pakakas sareng asesoris pikeun dipilih. Inpormasi Fitur: Kaayaan: Merek Anyar 360 ° Desain Star Tapak Pedal Kaki Panjang: 5'ft Warna: Silver Standar 1/4 ″ stainless-steel telepon-colokan. Base anti-marring non-skid. Diménsi: 3 ½ ”x 3  ...
  • Weave Tattoo Clip Cord & RCA cord

    Nganyam Tatu Klip Tali & kabel RCA

    Mesin tato silikon klip kabel & tali RCA panjangna 6 kaki (sakitar 180 cm) Kandel: sakitar 6 mm kualitas luhur 100% silikon lemes, 22 kawat tambaga AWG Unggal titik sambungan dibungkus dina tabung plastik pikeun nyegah rusak Nama: Klip Tato Kord, Bahan RCA Cord: Pamakéan silikon / Tambaga: Kanggo mesin tato Warna: Hideung Konéng Héjo Biru Ungu Beureum FAQ 1. Kumaha paking? - Paket Brand MOLONG Tattoo, Paket Netral, Paket OEM (Quantity Ageung) Sayogi 2. Kumaha upami kualitasna? - Qu ...
  • DC&RCA connection tattoo power cord

    DC & RCA sambungan kabel kakuatan tato

    Bobot bersih: 27g beurat Kotor: 38g Ukuran: 2m * 1.8mm Pakét: bungkus kantong opp Warna: tilu warna hideung - bunderan beureum - Interface biru: Antarmuka RCA Kauntungan: 1. Garis kait super-halus sareng gaya konstan, kualitas saé sareng kualitas teuas; 2. Antarmuka tambaga murni, kelas tinggi, tahan maké; 3. Ukuran universal standar, anjeun tiasa mésér sareng dianggo kalayan percaya diri; 4. Antarmuka silikon kentel, anti putus sareng anti rengat; FAQ Q Kumaha upami waktos pangiriman? Waktos Pangiriman nyaéta 3-5 dinten wit ...
12 Teras> >> Halaman 1/2