Pakét kartrid tato anu tiasa disaluyukeun silikon (25 pcs / box)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Bahan: Plastik + Silikon

Warna: 4 warna: hideung, beureum, kulawu, oranyeu

Umur tanggal produksi: 2020.3-2025.3

Beurat produk: 37.1g (tunggal, kaasup bungkus)

Konpigurasi-bungkus: bungkus leuleuy canggih, ku bantal pin sareng batang transmisi sareng kartu sertipikat sterilisasi

Ukuran paking: 109mm * 31mm

Ukuran produk: 81.4mm * 31mm

Jarum panjang bar: 89.5mm

Kauntungan:

1. struktur adjustable, cecekelan tiasa ngaluyukeun panjang jarum;

2. Lemes panutup silikon lemes, karaos saé, henteu capé saatos lami dianggo;

3. Desain ergonomis non-slip, kesang sareng henteu licin;

4. gagang lempeng, umum pikeun kaseueuran mesin di pasar, ukuran batang gagangna 25.5mm * 7.9mm;

5. Disinféksi suhu luhur parantos dilaksanakeun sateuacan angkat ka pabrik, sareng gagangna ngagaduhan kartu desinfeksi, anu beresih sareng higienis.

1. Kumaha paking?

- Paket Brand MOLONG Tattoo, Paket Normal, Paket OEM (Kuantitas ageung) Sayogi

2. Kumaha ngeunaan kualitasna?

- Kualitas prioritas! Kami gaduh inspektur kanggo nuturkeun urutan ti mimiti dugi ka akhir. Kami mariksa produk kami hiji-hiji sateuacan pengepakan sareng pengiriman pikeun mastikeun produk na naon anu anjeun mesen sareng dina kaayaan anu saé.

3. Kumaha perkawis harga anjeun?

- Kami produsén, urang tiasa nyayogikeun harga kalapa. Pikeun jumlah ageung, diskon khusus panginten aya pikeun ngabantosan anjeun ngagaleuh pasar anjeun gancang.

4. Kumaha cara kuring kéngingkeun conto?

- Sampel sayogi, mesin kalayan muatan biaya. Asesoris alit, sapertos cekelan, jarum jsb, gratis. Tapi anjeun kedah mayar angkutan barang anu jelas, biasana bakal sakitar USD 20-30 kanggo 0,5 kg, 4-8 dinten damel kadatangan.

5. Sabaraha lami bakal pengiriman?

- Kanggo kiriman ekspres, sapertos DHL, UPS, Fedex, TNT jsb, biasana 4-8 dinten damel.

- Kanggo kiriman laut / laut, biasana peryogi 15-60 dinten, gumantung kana port tujuan anjeun.

6. Naon istilah pamayaranna?

- T / T (Transfer Bank), Western Union, Paypal, Alipay sareng sajabina


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali