Pakai Kantong Pelindung Biru pikeun Tato Klip Tali 125 pcs Plastik Tato Klip Tali Lengan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ngadopsi plastik biru médis anu tiasa dianggo, anu praktis sareng sanitasi dianggo.

Kantong Pakai pikeun kabel klip anu sayogi pikeun anjeun.

Épéktip ngirangan noise nalika mesin jalan.

Nyingkahan alergi sareng peradangan atanapi akibat anu teu pikaresepeun anu sanés anu disababkeun ku mangsi tato.

Leungeun baju ari klip mesin tato 125 pcs tiasa dianggo kanggo waktos anu lami.

Spésifikasi:

Tipe Barang: Mesin Tato Klip Cord Lengan

Bahan Produk: Plastik Médis

Warna: Biru

Ukuran Paket: sakitar. 50 * 1140mm

Pakét Beurat: Perkiraan 280g

Pakét Kalebet:

125Pcs / kotak * Mesin Tato Klip Cord Kantong

✓KEEP ALUS - Sarung kabel ari tato nutupan kabel klip anjeun sareng bakal ngajaga status anu saé nalika damel di daérah ageung

✓CARA Gawe - Gawe sareng ngalangkungan kawat kabel, nyiptakeun rohangan caket pikeun tinta sareng barang-barang sanés tina lebet kana kawat

✓KEUNCAAN KANGGO - Tali kabel klip nutupan saé nalika mesin tato tiasa dianggo sareng gaduh padika anu saé pikeun kawat

✓Pakét kaasup - 125 pcs / kotak kantong kabel klip kualitas kualitas hébat pikeun kabel klip tato anu sayogi pikeun anjeun

✓Janji SIDIDAKSI - jaminan kepuasan 100%. Moal pangaruh goréng anu disababkeun ku mangsi tato.

Spésifikasi:

Warna: Tato klasik biru

Pakét: 125 leungeun baju per bungkus

Futures:

Bahan beuratna enteng pisan

Tetep alat anjeun tato ogé

Saé kanggo bungkus baju panutup kabel klip anjeun

Datang dina kotak kalayan muka pikeun gampang dianggo

Panutup kabel klip tato ngamungkinkeun anjeun ngarobih tina hiji mesin kana barang anu sanés

Jaminan Kapuasan:

Kami yakin produk kami mangrupikeun kualitas anu saé anu tiasa urang tawarkeun ka konsumén pikeun ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal hasil anu sampurna.

Upami ku alesan naon waé anjeun henteu lengkep wareg ku sampeu kabel klip kami, kantun balikkeun deui pikeun ngabalikeun duit atanapi tukeur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali