Mesin coil

  • Tattoo Coil Machine 8 wraps for Beginner, suitable for beginners tattoo kit

    Tato Coil Machine 8 bungkus kanggo Wiwitan, cocog pikeun pemula tato kit

    APLIKASI: Boh pikeun liner sareng shader. Cocog pikeun sagala jinis cekelan sareng jarum Déskripsi: Didamel tina paduan seng, mesin tato panggunaan profesional, tiasa ngajalankeun lancar sareng gancang. Kalayan 8 bungkus coil sareng kinerja stabil, éta tiasa dianggo salami 6 jam dina régang tanpa panas. Duanana pikeun liner sareng shader. Cocog pikeun sagala jinis cekelan sareng jarum Cinyusu tinggi-elastis pikeun lila-lami damel Spesifikasi: Nami Produk: Tato Mesin Paket Eusi: 1 pcs x Tato Mesin Bahan: Séng Allo ...
  • Fast Heat Dissipation Tattoo Coil Machines for Professional Tattoo Supplies Kit

    Mesin Koil Tato Dissipation Panas Gancang pikeun Pakakas Tato Profesional

    ✦ Fungsi anu kuat: Mesin tato nganggo kawat tambaga, anu ngagaduhan konduktivitas listrik anu luhur sareng perméabilitas magnét sareng kualitas anu dipercaya. Cinyusu didamel tina bahan komposit kualitas luhur kalayan élastisitas tinggi sareng tahan kacapean. Normal mimiti 5V, tegangan kerja 7-10v, mantul stabil, korsi kuat deui kakuatan. ✦ Ganda coil: Mesin tato didamel tina bahan paduan aluminium berkualitas tinggi, digosok, éndah sareng aman. Bentuk awakna unik pisan, sareng kualitas luhur ...
  • Professional Copper Tattoo Coil Machine Gun CNC Carved Brass Handmade Tattoo Machines

    Mesin Tato Tembaga Koil Profesional Gun CNC Diukir Kuningan Mesin Tato Buatan Tangan

    Pigura tato mesin tato didamel tina kuningan kualitas luhur, motong kawat-éléktroda sareng ukiran CNC. Mesin tato digunakeun tina 12 bungkus buatan tangan bungkus (kawat tambaga impor), kinerja tinggi pikeun kapal sareng Shader. Mesin Tato Gawe Stabil, Kacepetan Seragam, Garis Lancar, Gampang Diwarnaan, Ngirangan Karuksakan Kulit. Cocog sareng sadaya jinis Pakem tattoo sareng jarum tato. 【HUBUNGAN COPER Murni】 Panggilingan manual tambaga murni, perlakuan suhu luhur, modél unik. Tembaga murni ...
  • MO Premium Tattoo Coil Machine for professional Tattoo Artist

    Mesin Koil Tatu Premium MO pikeun Artis Tato propésional

    1. Liner & Shader. Gampang pikeun nanganan sareng kontrol. Kasaluyuan Leueur Gawe sareng sadaya cekelan standar, tabung, jarum sareng catu daya 6-8V nganggo kabel klip. 2. Bingkai Mesin Tato Kualitas Tinggi Didamel ku Karbon Baja kalayan épisiensi pangluhurna sareng induktansi anu handap, ngarah kana stabilitas anu hadé. Polandia, perlakuan suhu luhur. Dissipation panas gancang sareng kinerja anu saé. 3. Coils10 Warps Coils, 32mm Jangkungna.Kawat tambaga Anerobik, kawat varnished. 4. Armature bar42mm, murni beusi lemes. Tinggi magn ...