Jelas 108mm Tips Disterilkeun Sareng Pakem Henteu Transparan Tips Tato Panjang Pakai Pikeun Jarum Tato

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tip tattoo anu langkung saé, tips tattoo anu steril sareng henteu bahaya. Kualitas luhur sareng unggul

Tip Stéilisasi Pakai Tip Tatos Tips Tato Panjang pikeun jarum tato

Ngaran Produk:

Disposable Hapus Tip Tatos

Ukuran Sadia:

** 3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R

** 3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D

** 4F-5F-7F-9F-11F-13F-15F

** 5M-7M-9M-11M-13M-15M

Jumlah Modél: ZZ-010

Paking: 50Pc / kotak

MOQ: 10 Kotak

Kualitas: Kelas 1

Ngaran produk: Tips Tato

Bahan: Plastik

Paking: 50 pcs / kotak, masing-masing dipak dina bungkus kemasan.

Spésifikasi:

Barang: Panjang Transparan Tip Pakais Kalayan Grip Stop

Bahan: Plastik

Warna: transparan

Ukuran: 108 * 8mm

Beurat: 150g / Box

Pakét: 50PCS / Box 100Box / karton

Kamampuh produksi: 1000 kotak per dinten.

Fitur:

1. 50 sapotong set ujung tato pakai

2. Dijieunna tina plastik kakuatan tinggi, awét sareng harga terjangkau

3. Gampang dioperasikeun, yakin pisan

4. Panjang standar propésional

5. Tip tabung tato pakai, aman sareng séhat pikeun awak anjeun

6. Cocog pikeun panggunaan propésional atanapi dianggo di bumi

7. Kelas propésional pikeun biasa dianggo sareng autoklaf

8. dirancang sacara ati-ati, alus pisan pikeun dipaké

9. Dipaké pikeun jarum liner & shader buleud

10. Tiasa dianggo nganggo kaseueuran palastik, nilon atanapi bahkan cekelan stainless steel

Jasa kami

Pra-diobral

Panilitian anjeun bakal dibales ku staf terlatih & berpengalaman kami dina 24 jam.

sampel aya.

Balanja

Pesenan alit: Ku express, DHL / UPS / Fedex, jsb.

Pesenan ageung: Ngaliwatan laut atanapi hawa

Kami bakal milih atanapi mamatahan cara genah pangsaéna pikeun anjeun.

Pamayaran

kami nampi T / T, Western Union, Paypal.

Saatos-dijual

Upami anjeun ngagaduhan patarosan punten email ka kami.

FAQ

Q1: Dupi abdi tiasa gaduh conto?

A1: Leres! Sampel sayogi sareng gratis, tapi muatan momotan bakal nyayogikeun klién.

Q2: Naon conto waktos siap?

A2: Biasana 3-7 dinten.

Q3: Naha kuring tiasa nyetak logo nyalira dina bungkus?

A3: Mang! Paket khusus sareng percetakan OEM sayogi.

Q4: Naon waktos pangiriman?

A4: Biasana 25-30 dinten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali