Jarum Piercing Awak Catheter Bekalan Piercing

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1) Piercing Pisan Seukeut & Gampang

2) Dijamin ku spésifikasi ISO 9001 sareng sertipikat CE CE 0197, Individu dipak sareng tos disterilkeun sareng gas EO,

3) Disterilkeun ku Étilén Oksida. Non-toksik non-pyrogenic. Ngancurkeun sanggeus dipaké tunggal.

4) 50 pcs dina unggal bungkus.

Tipe Produk: Awak Catheter Tattoo Jarum Piercing

Bahan: 316 Médis sterilisasi stainless steel

Ukuran: 14G, 16G, 18G, 20G

Warna: warni-warni

Paking: 50 pcs / box

Naon spésipikasi pikeun Jarum Piercing Tato MOLONG?

Bahan: 316L Stainless Steel

Warna: Oranyeu (14g) / Abu-abu (16g) / Héjo (18G) / Pink (20G)

Pakét Kalebet: Jarum Piercing 50PCS

Naon ukuran ngeunaan Jarum Piercing Tato MOLONG?

14g (Oranyeu) gauge: 2.0mm

16g (Gray) gauge: 1.6mm

18G (Héjo) gauge: 1.2mm

20G (Pink) gauge: 1.0mm

22G (Bulao) gauge: 0.8mm

Kusabab bédana antara monitor anu béda, gambarna tiasa henteu ngagambarkeun warna barang anu saleresna.

Paket individu pikeun mastikeun tindikan anu bersih sareng aman 100%

Jarum kateter nyayogikeun langkung aman sareng profesional

Paket vakum sareng sirah jarum nyaéta ku karét pikeun panangtayungan

Cocog pikeun nusuk ceuli, biwir, puting, halis, bujal, létah, irung sareng bagian awak anu sanés

Naon fitur Jarum Piercing Tato MOLONG?

1. Super seukeut, gampang dioperasikeun, Ngirangan nyeri sareng jarang aya perdarahan.

Paket masing-masing pikeun mastikeun tindikan anu bersih sareng aman 100%.

3. Cocog pikeun nusuk ceuli, biwir, puting, halis, bujal, létah, irung sareng bagian awak anu sanés.

4. Jarum kateter nyayogikeun langkung aman sareng profesional. Paket vakum sareng sirah jarum nyaéta ku karét pikeun panangtayungan.

5. Katéter jarum Kualitas Tinggi nganggo tabung alit, dipiceun pikeun mempermudah prosés tusukan jarum.

6. Dina waktos anu sami ngamungkinkeun perhiasan nambihan situs puncture catheter melengkung, dirancang palinter sareng bungkus high-end

Kumaha upami Layanan Tim Tato MOLONG?

Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa purna jual anu pangsaéna. Upami anjeun ngagaduhan patalékan ngeunaan Jarum Piercing Irung Ceuli kami Ngan cukup balikeun deui pikeun ngabalikeun duit atanapi tukeur


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali