Kulit Pelatihan makeup permanén kosong 290 * 195 * 3MM Pemula Kulit Praktis Tato Silikon Kandel

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

1. Ngabantosan pamula gancang naékkeun tingkat tato

2. Bahan sintétik, aman, tanpa zat bahaya

3. Fleksibel, raos anu otentik

4. Cocog pikeun pamula sareng seniman anu berpengalaman.

5. Ngajantenkeun karya seniman tato langkung gampil.

Nami: latihan kulit

Bahan: silikon

Ukuran Parkir: 290 * 195 * 3MM

Beurat Kasar: 0,22 kg

Pangsaéna Kulit Praktek Tato

Ngan sababaraha taun ka pengker, seniman tato ngagaduhan pilihan anu kawates pisan nalika latihan kulit. Seuseueurna didamel tina karét atanapi plastik, nyayogikeun sakedik pisan pikeun pangalaman kahirupan nyata.

Upami anjeun hoyong nyampurnakeun karajinan anjeun, anjeun bakal sesah kéngingkeun gambar anu berkualitas pikeun bahan-bahan éta.

Dinten ayeuna seniman ngagaduhan kamampuan ngagarap kulit latihan tato tina bahan kulit sintétik sapertos kulit atanapi bahkan kulit.

Naha anjeun nguji kerangka mesin tato énggal anjeun ngan saukur hoyong ngagarap karya garis anjeun, ngiuhan, atanapi ngeusian, bahan ieu parantos janten pilihan anu dipikaresep pikeun seniman tato.

Kulit prakték tato kualitas luhur

Mangpaat tina Kulit Praktek Tato

Upami anjeun ngagaduhan aksés kana matérial prakték anu nyaruakeun kulit manusa kalayan sampurna, anjeun henteu kedah ngasah kaparigelan nyalira, kulawarga, atanapi réréncangan.

Bahan anu dianggo dina kulit prakték ngaréspon langkung saé kana jarum tato, ngamungkinkeun anjeun ningali persis desain na antukna bakal katingali dina kulit manusa.

Kulit disimpen dina panangan atanapi suku supados anjeun tiasa ngaraosan kontur awak nalika anjeun latihan.

Lambaranana aya dina rupa-rupa ukuran sahingga anjeun tiasa latihan dina sakumna permukaan sateuacan dipiceun.

Sakali anjeun ngawitan langkung saé dina karajinan anjeun, anjeun ogé tiasa nyusun kulit ieu sareng ngagantung dina témbok pikeun ngagambarkeun palanggan anyar dugi ka mana waé kamampuan anjeun.

Prakték dina dua sisi lambaran ieu:


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali