Hideung silikon ipis benang tiasa dicekel tattoo tattoo sareng tips transparan

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pakem Tato Silikon Hideung Disposable nganggo tip anu jelas

Ukuran / bungkus

16mm 40pcs / kotak

19mm 30 pcs / kotak

25mm 20pcs / kotak

30mm 15 pcs / kotak

Ukuran

3R-5R-7R-9R-11R-13R-15R-18R

5F-7F-9F-11F-13F-15F

3D-5D-7D-9D-11D-14D-18D

Panjelasan Produk:

(1) .Profesional New Tattoo Disposable Tubes nampilkeun desain tabung curvy anu ergonomis, bertekstur, anu moal ngéser atanapi ngéser di sekitar batang tabung nalika digawé.

(2) tabung pakai tato. Kalayan tip énggal, ukuran tip presisi masihan seniman karya seni anu lemes.

(3). Tabung Pakai Tato Berkualitas Tinggi ngahasilkeun sareng pengepakan. Tiap bungkus leuleuy disegel masing-masing, sareng tos disterilkeun ku gas EO.

(4) .éta sadayana didamel tina karét médis sareng disterilisasi pikeun dianggo tunggal

(5). Urang tiasa ngalakukeun custom-order, kalebet warna cekelan, tambahkeun logo anjeun kotak nyalira sareng sajabina.

Pakét Pakai - 100% Asli Desain ku MOLONG, Pakem inovatif kalayan desain praktis, karajinan hipu sareng penampilan novél, anu populér pikeun seniman tato sadunya. Pakét anu saé: Blister dikemas ku mesin panyegelan otomatis paling canggih, motong juru pikeun nyingkahan nyiksa diri anjeun ku guludug seukeut. Pengemasan batin sareng luar anu saé kualitasna pikeun mayungan cekelan dina cara pengiriman. Nyatu suplai: 10 000 pcs per dinten damel, 300 000 PC per bulan sakumaha normalna, lembur tiasa kénging langkung seueur upami diperyogikeun.

Émbaran parusahaan

Kami produsén profesional pikeun pasokan tattoo. Kami gaduh pabrik urang sorangan, sareng staf tim penjualan profesional sareng ahli panilitian & pamekaran. Urang tiasa ngahasilkeun mesin tato, cekelan, tips, catu daya, alun-alun suku, tali klip, jarum tato sareng aksesoris tato anu sanés. Kami bakti pikeun nyayogikeun produk sareng jasa kualitas luhur. Produk kami diékspor ka sakumna dunya dumasar kana harga kalapa, jasa anu saé sareng pangiriman gancang. Anjeun tiasa pastikeun nampi produk kalayan kualitas pangsaéna sareng téknologi canggih upami anjeun milih produk kami.

Tujuan kami pikeun ngembangkeun hubungan jangka panjang sareng klien kami. Pikeun ngahontal tujuan ieu, urang teras-terasan nyayogikeun palanggan anu aya sareng produk énggal sareng desain canggih. Upami anjeun resep kana produk kami, mangga ngahubungi kami pikeun inpormasi langkung lengkep. Kami ngarepkeun janten réncang bisnis anjeun dina waktos anu caket.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali