Tentang Kami

MOLONG TATTOO SUPPLY CO., LTDdidirikeun taun 2009, produsén peralatan tato profesional di Cina, nawiskeun peralatan sareng pasokan tattoo propésional lengkep. Jarum Tato, Tato Katerangan, Mesin Tato, Tato Tato, Tinta Tato, Pakem Pakai, Tip Pakai, Pasokan Daya, Perlengkapan Médis, Perlengkapan Studio Tato, Pasokan Piercing, Pasokan Makeup sareng sajabina.

Tujuan utama kami nyaéta nawiskeun palanggan kami pangiriman gancang, jasa ramah sareng propésional sareng produk berkualitas tinggi, ngawangun hubungan jangka panjang sareng konsumén urang dumasar kana kualitas produk kami dina harga pabrik anu kalapa.

thr (3)
thr (1)

Kami ngalakukeun jasa sampurna sareng produk kualitas luhur. Ti pamula tattoo dugi ka seniman Profesional, produk kami narik perhatian aranjeunna. Ngabagéakeun koméntar sareng saran ti palanggan anu kami hargaan. Kami bakal terus ningkatkeun produk sareng jasa.

Kami ngalayanan USA, Kanada, Eropa, Asia, Amérika Kidul, Australia, Selandia Baru, nagara-nagara Wétan Tengah, Afrika Kidul sareng sadaya tujuan anu séjén sacara internasional.

Tim kami éfisién sareng ramah, mangga ngahubungi kami gratis upami anjeun ngagaduhan patarosan.

Wilujeng sumping MOLONG TATTOO SUPPLY, parusahaan urang mangrupikeun panyadia alat-alat tato di Cina, ngahususkeun kana sababaraha jinis pasokan tato.

Kami gaduh taun pangalaman dina ngadamel Jarum Tato, Jarum Cartridge Tato, Mesin Tato, Grip, Tips, Power Supply, Switch Foot, Clip Cord jsb.

Kami nawiskeun peralatan tato kualitas luhur dina harga anu pangsaéna. Pasihan konsumén di panjuru dunya pilihan anu pangsaéna pikeun mikaresep produk anu saé.

Perusahaan urang perenahna di Lantai # 2 Gedong # 9 Distrik Zongtang 1 Yiwu Zhejiang Cina 322000

Merk urang sorangan: MO, LBB, WhatsBravo, Flame, HRK, Jarum Tatu Topan.

Wilujeng ngobrol ngeunaan janten agén penjualan produk mérek kami kanggo ngical sacara éksklusif di nagara anjeun atanapi daérah upami saratna. Urang ogé tiasa ngalakukeun jasa OEM pikeun produk merek konsumén urang sorangan.

jyt (1)

Punten kersa ngahubungi kami kanggo inpormasi langkung lengkep upami anjeun resep kana produk kami. Ngantosan patarosan anjeun, pikeun ngawangun hubungan bisnis jangka panjang kami, ngajantenkeun bisnis kami luhur sareng luhur.

jyt (2)
trh (5)
trh (3)
trh (1)
trh (2)
trh (6)