30mm Warna gradién Adjustable Tattoo Cartridge Grip

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Beurat bersih: 64.5g beurat Kotor: 134.5g

Ukuran: 80.5mm * 30mm

Pakét: kotak cekelan + 3 batang stainless steel thimble (85-90-95mm)

Warna: dua-warna hideung emas-pink biru

Parameter:

1. Bahan: alloy aluminium

2. prosés: ukiran presisi terpadu CNC

3. Kartu pin ukuran: Cheyenne standar

4. Struktur: Bola waja diwangun-pikeun ngaluyukeun struktur jarum

5. Warna: gradién dua warna

Kauntungan:

1. karajinan ukiran CNC, karaos tangan lemes, kelas tinggi;

2.304 pipa waja kentel, awét sareng tahan abrasi, mesin konci moal oyag;

3. Penampilan pantun, warna hipu sareng warna euyeub;

4. Diwangun-di tingkat tinggi bola stainless steel posisi baja dina awak utama, saluyukeun posisi jarum jelas, sareng sora na garing;

5. Desain penampilan ergonomis, kesang sareng henteu leueur, henteu capé saatos dianggo jangka panjang;

6. Cocog sareng kaseueuran jarum terpadu di pasar;

Balik (upami aya)

Kami nampi balikna produk. Konsumén ngagaduhan hak pikeun ngajukeun pangunjung dina waktos 14 dinten saatos nampi produk.

Pikeun layak pikeun mulang, barang anjeun kedah henteu dianggo sareng dina kaayaan anu sami sareng anu anjeun nampi. Éta ogé kedah dina bungkusan aslina. Kanggo ngalengkepan pamulangan anjeun, urang peryogi resi atanapi buktos pameseran.

Konsumén ngan bakal ditagih sakali pisan pikeun biaya pengiriman (ieu kalebet pengembalian); Henteu aya biaya restocking anu ditagihkeun ka konsumén pikeun balik produk.

Ngabalikeun duit (upami aya)

Sakali deui anjeun ditampi sareng dipariksa, wawakil penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas. Kami ogé bakal ngabéjaan ngeunaan persetujuan atanapi panolakan ngabalikeun duit anjeun. Upami anjeun disatujuan, maka pengembalian dana anjeun bakal diolah. Butuh sababaraha lami sateuacan pengembalian dana anjeun sacara resmi dipasang. Sering aya sababaraha waktos pamrosésan sateuacan pengembalian dana dipasang. Mangga kontak wawakil penjualan kami pikeun detil pengembalian dana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali