Pilem Perbaikan Tato Bernapas Pelindung 10m

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Pilem Tattoo Aftercare

Ngambekan, Teu Cai, Fléksibel

Panjelasan Produk

1. Permeabilitas Udara anu saé, Nyegah inféksi Palang Tina baktéri.

2.24 jam Pikeun Ningkatkeun nyerep Oksigén, Gancang Ngabentuk Pilem Pelindung.

3. Ngajaga Beuteung Tato, Nyegah Bakteri Éksternal Lebetkeun Tattoo Tatuna.

4.Métode Laminasi Sederhana, Produkna 3 Lapisan, Kucurkeun Lapisan Kahiji sareng Pasang

5. Lapisan Kadua Dina Beuteung Kulit, Teras Cimata Lapisan Top Nyaéta Ok.

6. Sacara umum Paké Pikeun 3 Dinten, Waterproof.

Pilem pelindung fleksibel, napas sareng Waterproof anu dipaké pikeun ngajagaan tato anjeun sareng ngabantosan panyembuhan gratis ku jalan ngajaga kokotor sareng kuman.

Ngurangan Inféksi - Éta nyababkeun kulit ngambekan sacara alami sareng ngaluarkeun cai, hawa sareng kesang. Ngirangan budug, Kirang résiko inféksi atanapi faktor éksternal sanés anu bakal ngaruksak rajah.

Paké - Ngasingkeun baktéri ti luar sacara épéktip. Tambalan ngaminimalkeun karusakan dina kulit sareng nyegah baktéri éksternal lebet kana rajah.

Kahirupan anu saé - Stiker perbaikan tato Ngidinan oksigén lebet sareng nguap kalembaban, ngajaga warna tato.

Pamakéan lega - Perban ieu pikeun nyageurkeun tato tiasa ngajagaan tato énggal tina gesekan, nyegah baktéri éksternal lebet kana tatu tatu.

Jaminan Kepuasan Pelanggan 100%: Upami anjeun henteu wareg sareng produk kami, kami bakal masihan anjeun pengembalian dana 90 dinten atanapi jaminan perobihan.

Pitunjuk:

Waktu panggunaan nyaéta saatos tungtung rajah, sareng tiasa diteukteuk sewenang-wenang numutkeun ukuran pola na. Dianjurkeun yén opat sisi stiker anu diperbaiki kedah langkung ti 1 cm bagian tattoo masing-masing pikeun langkung ngajagi bagian anu ditato.

Pos anu munggaran: Saatos meresihan tatu saatos rajah, pasang stiker pelindung salami 2-3 jam, unjukkeun sareng usap cairan jaringan getih pikeun ngabersihan tatu.

Pos kadua: Saatos pos anu munggaran dihapus, bersihkeun tatu sareng pasang deui pos kadua sakitar tilu dinten, tapi henteu langkung ti hiji minggu.

Catetan:

Upami anjeun aya dina kaayaan sapertos kieu, lirénkeun panggunaan protékréter anu kadua, upami éta henteu kondusif pikeun pamulihan tattoo.

1. Lesi kulit kawilang ageung. Saatos postingan munggaran dibobol, cairan jaringan getih teras-terasan ngocor.

2. Kulit katémbong beureum sareng peurih di sakitar stiker pelindung, nunjukkeun yén kulit palanggan alérgi kana bahan tambalan pelindung.

3. Metode syuting saderhana pisan. Produkna aya 3 lapisan, lapisan anu kahiji dicabak, lapisan kadua dipasang dina permukaan kulit, sareng akhirna lapisan luhur tiasa dikupas.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali